Ringgatan 18 A

Ringgatan 18 A

Slutpris

3 725 000 kr


Luthagen— Uppsala

Ringgatan 18 A


Slutpris
3 725 000 kr

Luthagen— Uppsala

Vindsvåning i 30-talshus i Luthagen

Välkommen till denna fantastiska 30-talsvindsvåning med tidstypiska detaljer bevarade. Lägenheten är belägen i det populära Luthagen i ett av de mest attraktiva kvarteren i Uppsala med varierande arkitektur, grönområden och parker. Lägenheten karaktäriseras av ljus, rymd, vackra originalspegeldörrar, djupa fönsternischer, trä-resp ekparkettgolv samt en underbar känsla av frihet, ingen insyn och med utsikt över takåsar.

Lägenhetens boyta är 78,4 m² som fördelas på 3,5 rum och kök. Den stora hallen kan möbleras och nyttjas som t ex hemmakontor. De två sovrummen ligger åtskilda på varsin sida om hallen. Vägg i vägg med det mindre sovrummet finns vardagsrummet med ordentligt stora fönster vilka ger ett fantastiskt ljusflöde. I rummet finns plats för både stor soffgrupp och matsalsmöbler. I köket har skåpinredning bytts ut under 2021 och den maskinella utrustningen är delvis också utbytt i år. Ett kaklat duschrum samt ett separat wc-utrymme.

Fin och välskött trädgård med gräsmatta, höga björkar, fina planteringar samt tillgång till trädgårdsmöbler och grillplats. Bostadsrättsförening med låg belåningsgrad. OBS, det finns ej hiss i fastigheten!

Lägenheten disponerar ett stort vindsförråd (vägg i vägg med bostaden) och två källarförråd.

Fantastiskt läge med cykelavstånd till city och Resecentrum. I närområdet finns flera matvaruaffärer, restauranger, förskolor och skolor (från förskoleklass till gymnasium) och ett flertal parker. I närheten ligger dessutom den populära Stabbyskogen med fin och lummig natur och trevliga motionsspår.


Boarea
78.4 kvm
Avgift
3 029 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-03

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Ringgatan såldes av oss 2021-11-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ringgatan.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.