Sågargatan 13A / Kungsängen/Industristaden / Uppsala

3:a i gavelläge högst upp i huset med två balkonger!

Slutpris
3 770 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 620 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-08-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sågargatan såldes av oss 2020-08-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sågargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen/Industristaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna stilrena, väldisponerade gaveltrea om ca 85 m² belägen högst upp i huset. Här bor ni med kort promenadavstånd till Rececentrum och Uppsala Centrum men också med närhet till Stadsparken samt Fyrisåns promenadstråk. Bostaden har två balkonger om 5 respektive 15 m², där den mindre har förmiddagssol och den större har sol under större delen av dagen och kvällen. Generös takhöjd om 2,6 m.

Planlösningen erbjuder en praktisk hall med klinkergolv i svartgrå nyans, bra förvaring för ytterkläder i skjutdörrsgarderob. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger fina möjligheter till social samvaro, från vardagsrummet nås även den större av de två balkongerna. I köket finns matplats för ca 6 personer, vita köksskåp och inbyggda och integrerade maskiner. I anslutning till köket finns ett förråd/skafferi, från köksfönstret ser man ut mot Anna Petrus park. Vidare finner ni sovrumsavdelningen med två sovrum, båda med förvaring i skjutdörrsgarderober, där det ena sovrummet är lite mindre men har utgång till den lilla balkongen. Mellan de två sovrummen finns badrummet med svartgrå klinkergolv, vita kakelplattor på väggar, wc-stol, dusch med vikbara glasdörrar, handfat med kommod, komfortgolvvärme, tvättmaskin, tumlare och handdukstork.

Parkeringsmöjlighet finns i föreningens garage under markplan och fastighetens hiss går hela vägen ner i källarplan. Innergården är trivsam, parkliknande utformad med ett växthus som kan bokas för privata tillställningar av föreningens medlemmar.

Här i Kungsängen/Industristaden bor man bra - nära till E-4:an, Resecentrum (tåg och bussar), Willys matvaruaffär, apotek, förskola, Uppsala Konsert och Kongress och förstås city med all möjlig handel. Här finns också Anna Petrus Park - Parken har tre delar, en aktivitetspark avsedd för att öva parkour och skateboard och liknande i, en gräsmatta med en liten kulle samt en del med lekredskap. En fast grill finns också. Parken är döpt efter den svenska skulptören, industridesignern och dansaren Anna Petrus.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.