Soldathemsvägen 5

Soldathemsvägen 5

Slutpris

3 100 000 kr


Rosendal— Uppsala

Soldathemsvägen 5


Slutpris
3 100 000 kr

Rosendal— Uppsala

Modern trea i förening med både vinkällare och orangeri!

I Brf Grindstugan med både vinkällare, orangeri och bastu i föreningen finner ni denna nyproducerade bostad med ljusa tidlösa inredningsval, hög standard, balkong och med fint läge till både Uppsala centrum och härliga skogspromenader!

Denna gavellägenheten är inredd med genomgående ljusa parkettgolv och vita målade väggar, med gott om ljusinsläpp från de stora fönstren! Från den praktiska hallen med skjutdörrsgarderober och klinkergolv når ni vardagsrummet med god plats för soffgrupp och ytterligare möblemang. Den öppna planlösningen mot det modernt inredda köket har stora fönsterpartier samt balkongdörr som ger en härligt rymlig känsla, här kan man verkligen umgås! Köket i vinkel är tidlöst inrett och har plats för många middagsgäster vid de stora fönstren. Här når ni även balkongen som känns ombonad med trätrall samt ett praktiskt förråd. Det större sovrummet som nås från vardagsrummet är inrett med skjutdörrsgarderober, och har plats för både dubbelsäng och ytterligare förvaring. Det mindre sovrummet i anslutning till hall har förvaring i två garderober är lätt att vädra med praktisk altandörr. Badrummet som också nås från hallen är modernt inrett med ljusa inredningsval, takdusch, spottar i tak, arbetsyta ovan tvättmaskin och torktumlare samt förvaring i överskåp.

I bostadsrättsföreningen finns ett miljötänk med solceller på taket, smart bergvärme med grön energi och sedumtak för en hållbar miljö. Medlemmarna har sociala gemensamma utrymmen så som takterrass på 300 kvadratmeter med odlingar och grillplats. I vinkällaren kan ni förvara era vinflaskor i låsbara vinskåp som rymmer upp till 42 flaskor per bostad, detta är också en gemensam festlokal utrustat med tillredningskök och RWC. För den odlingsintresserade finns två orangerier högst upp i huset och utöver detta finns också en vacker bastu med loungeyta och badrum.

Här bor ni med närhet till stadspuls och gröna naturområden. Bostaden ligger i nära anslutning till både BMC, Ångströmslaboratoriet, SLU och Akademiska sjukhuset. Läget ger dig bra cykelvägar och täta bussavgångar. I Rosendahl finns ICA-butik, Hemköp, sushirestaurang och ett stort utbud av gym och träningsmöjligheter.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkommen att boka just din visning!


Boarea
75 kvm
Avgift
3 210 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2021-02-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Soldathemsvägen såldes av oss 2021-02-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Soldathemsvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.