Svartbäcksgatan 133

Svartbäcksgatan 133

Slutpris

2 900 000 kr


Svartbäcken— Uppsala

Svartbäcksgatan 133


Slutpris
2 900 000 kr

Svartbäcken— Uppsala

Unik chans - Sällan till salu!

Nu finns det en unik möjlighet att förvärva denna välplanerade 4:a-rummare om 92 kvm utrustad med dubbla balkonger i den omtyckta föreningen Domarringen. Här bor ni i ett charmigt område med närhet till både natur och city.

Väl inne i bostaden välkomnas ni av en rymlig hall med got om förvaring i dess garderober samt vid hatthyllan. Hallen leder er sedan in i vardagsrummet som erbjuder stora sociala ytor där du sommartid kan öppna ut till balkong som vetter mot den lummiga innergården. Köket är fullutrustat med allt från fullstor kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn & micro i högskåp samt köksfläkt för en smidig och trivsam vardag. I anslutning till köket finns även platts för ett matbord med plats för 6-8 personer. Övrigt så erbjuder denna bostad 3 st sovrum i varierande storlekar, samtliga utrustade med garderober för goda förvaringsmöjligheter, ett badrum med både tvätt och duschmöjligheter samt en gäst WC för att underlätta ytterligare i vardagen.

I månadsavgiften ingår bredband, TV (basutbud), bostadsrättstillägg, värme samt varm- och kallvatten. I föreningen finns cykelförråd, tvättstuga, sopsortering samt källarförråd.

På Svartbäcksgatan 133 bor ni i charmiga omgivningar med mycket grönskande miljöer och närhet till Gamla Uppsala Högar och intill motionsområdet i Röbo. Här har ni även närhet till skolor (Domarringen och Tunabergsskolan) och förskolor (bl.a. Tuna backars, Jarlaparkens, Domarringen). Vidare finns det utmärkta pendlingsmöjligheter från bostaden med antingen bilen på 55:an till Tycho Hedéns väg, smidiga cykelvägar till stadskärnan samt med täta bussförbindelser.

Välkommen!


Boarea
92 kvm
Avgift
5 614 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-09-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Svartbäcksgatan såldes av oss 2023-09-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Svartbäcksgatan.

Boka värdering

Dennis Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.