Torgny Segerstedts Allé 24

Torgny Segerstedts Allé 24

Slutpris

1 895 000 kr


Södra Rosendal— Uppsala

Torgny Segerstedts Allé 24


Slutpris
1 895 000 kr

Södra Rosendal— Uppsala

Optimalt planerad 2a med generös uteplats mot innergården

På Torgny Segerstedts Allé 24 i Södra Rosendal saluförs nu denna fina tvårumslägenhet om 44 utmärkt utnyttjade kvadratmeter. Här erbjuds en mycket generös uteplats som sträcker sig längs med hela lägenheten och vetter mot föreningens skyddade innergård, fina ytskikt, modern utrustning och en utmärkt planlösning.

Bostadens modernt inredda kök och vardagsrum samsas i en öppen planlösning och ger bra möjligheter till sociala sammankomster. Det är även härifrån ni når den fantastiska uteplatsen som vetter mot innergården. Köket är utrustat med både diskmaskin, ugn, inbyggd micro i högskåp, induktionshäll, kyl och frys samt köksfläkt. Sovrummet går i ljusa färger, har gott om förvaring och plats för skrivbord för den som önskar ett eget hemmakontor. Badrummet är självklart helkaklat samt utrustat med både tvättmaskin och torktumlare.

Här i Södra Rosendal är det lätt att trivas, läget på Torgny Segerstedts Allé är helt enkelt fenomenalt. Här bor du naturnära med Stadsskogen på bekvämt avstånd .Här kan ni öva på löpsteget, plocka svamp, vandra samt vintertid åka längdskidor i elljusspåret. Hågadalen-nåstens naturreservat ligger en trevlig promenad bort och i området finns matbutik samt ett välutrustat gym i flera våningar. Via ett par minuters promenad nås busshållplats därifrån du enkelt tar dig runt i staden. Uppsala Science Park, BMC och Ångströmlaboratoriet nås via en cykeltur på ca 5 minuter.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
44 kvm
Avgift
3 078 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-07-14

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Torgny Segerstedts Allé såldes av oss 2022-07-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torgny Segerstedts Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.