Vasagatan 1 B

Vasagatan 1 B

Slutpris

4 795 000 kr


Främre Luthagen— Uppsala

Vasagatan 1 B


Slutpris
4 795 000 kr

Främre Luthagen— Uppsala

Vacker 3:a med balkong i anrika Vasahuset

Vill ni bo i en av Uppsalas pampigaste fastigheter? Då ges nu möjlighet att bli ny ägare till denna fina 3:a i Vasahuset som också kallas "Blå huset". Namnet har huset fått av sin karaktäristiska blå färg och det byggdes redan 1907 och ligger i mycket attraktiva kvarter i stadsdelen Främre Luthagen. Detta är en av få lägenheter som har balkong där denna vetter med vacker utsikt över Vasaparken och Domkyrkan.

Bostaden genomsyras av tidstypiska detaljer så som generös takhöjd, vackra snickerier och fina stuckaturer. Alla rum i bostaden upplevs mycket ljusa och inbjudande då fönstren är generöst tilltagna och har en vacker spröjs i ovandel i en del av dem. Hallen är rymlig och leder er vidare in i bostadens övriga rum genom vackra innerdörrar som bevarats i sitt original med en härlig tyngd och eleganta speglar. Köket nås direkt till vänster och har bra med yta för både matlagning och umgänge vid den långa bänken med plats för två sittande. I vardagsrummet går blicken direkt mot det stora fönsterpartiet med utgång till balkongen med en slående utsikt över Vasaparken och domkyrkan. Här kan ni bjuda in till härliga kvällar och då det ryms både ett större matsalsbord och en bekväm soffgrupp finns plats för många gäster. Från vardagsrummet nås sedan det stora sovrummet som enkelt inreds med en dubbelsäng. Det andra sovrummet har även det plats för en större säng men är något smalare i sin utformning. I det renoverade badrummet kan ni varva ner med en varm dusch efter en hektisk dag.

Här bor ni med kort promenadavstånd till Uppsalas breda utbud av restauranger, kultur, butiker samt all annan tänkbar service. Endast ett par minuter från bostaden finner ni den välsorterade matbutiken Luthagens Livs och vackra promenadstråk finns i närheten såsom längs Fyrisån och flera närbelägna parker. Har ni barn eller barnbarn på besök ligger omtyckta Vasaparken i direkt närhet.

Varmt välkomna att boka visning och upplev bostaden på plats!


Boarea
73 kvm
Avgift
3 088 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2023-06-08

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Vasagatan såldes av oss 2023-06-08. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Vasagatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.