Viktor Rydbergsgatan 36 / Nyby / Uppsala

3:a med härlig inglasad balkong

Slutpris
1 805 000 kr
Boarea
76.5 kvm
Avgift
3 496 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Viktor Rydbergsgatan såldes av oss 2020-05-30. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Viktor Rydbergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Viktor Rydbergsgatan i omtyckta Nyby! Här finner ni en 3:a högst upp i huset på våning 2 med inglasad balkong!

I den välkomnande hallen finns det plats för lättare möblering och plats för avhängning. Det ljusa köket är rymligt med plats för en större matgrupp för 6 personer. Det stora ljusinsläppet ger köket en luftig atmosfär. Vidare finns två rymliga sovrum med bra plats för möblering, de båda sovrummen har goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och liten klädkammare. Bostadens vardagsrum är öppet och ljust och har utgång till balkong. Upplev känslan av att vara ute utan att behöva känna kylan, regnet eller vinden, och njut av ljus och värme även på vinterns kallaste eller höstens blåsigaste dagar. Badrummet är rymligt och utrustat med duschkabin samt delvis förberett för tvättmaskin. Praktiskt förvaring finns intill bostaden på samma våningsplan.

Som boende i trevliga Nyby har ni gång- och cykelavstånd till Willys och närhet till expansiva Gränby Centrum med stort utbud av härliga restauranger, butiker & nöjen för hela familjen! För den sportige finns Gränby Sportfält som erbjuder bland annat både hockey och innebandy. Utöver det finns grönområden, bland annat Röbo friluftsområde med tillgång till utegym. Här bor du med täta bussförbindelser och cykelvägar till Uppsalas stadskärna. För dig som pendlar både söderut och norrut är detta ett utmärkt boende med närhet till E4:ans på- och avfarter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Nyby

Nyby är en trivsam stadsdel i Norra Uppsala där de boende har nära till både service och natur! Området gränsar till Gamla Uppsala i öster, Löten i söder och Gränbystaden i väster.

Kommunikation

Det är goda kommunikationer med stadsbuss linje 1 från Nyby Köpcentrum till bland annat Fyrishov, Boländerna och Ikea. Linje 2 från Topeliusgatan tar dig Centralstationen och Stora Torget. För er som pendlar med bil är det direkt närhet till E4:ans norra på- och avfart. Lägg därtill fina cykelvägar till Uppsalas stadskärna.

Fritid och friluftsliv

Närliggande Röbo friluftsområde erbjuder utmanande motionsspår, utegym och hundrastgård. Högarna i Gamla Uppsala är en perfekt familjeaktivitet i häftig miljö. För den sportige finns Gränby Sportfält som erbjuder bland annat tennis, hockey och innebandy. Kastellparken i hjärtat av Nyby erbjuder grönområde och lekpark!

Service

Vid Nyby köpcentrum finns mataffär och ytterligare ett par butiker och till Gränbystaden är det nära. Där erbjuds ett stort utbud av bl a mataffärer, butiker, restauranger, möbelvaruhus, apotek och frisörer.

Skola och barnomsorg

I Nyby finns Fredrika Bremerskolan för elever i årskurs F-5.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.