Skivedsleden 22 / Forshaga

Charmig 1,5 plansvilla med källare och ett centralt läge!

Slutpris
950 000 kr
Boarea/biarea
98/43 kvm
Driftkostnad
32 864 kr/år
Tomtarea
1 007 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-25
Bostaden är såld!

Denna villa på skivedsleden såldes av oss 2019-09-25. Se alla våra försäljningar i Forshaga samt även på skivedsleden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av skivedsleden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en femrumsvilla, belägen i trivsamma Forshaga. Det här är ett barnvänligt, charmigt och karaktärsfullt boende med sociala ytor och bra förvaringsmöjligheter. Huset har även källare och två värmande braskaminer. Huset består bland annat av ett rymligt och funktionellt kök med bra förvaringsmöjligheter samt ett traditionellt skafferi. Vidare finns det här ett socialt vardagsrum med gott om plats för soffa, matgrupp och braskaminen samt fyra sovrum varav tre är på övre plan. Badrummet är funktionellt och rymligt med toalett, duschkabin, kommod och badrumsskåp. I källaren finns en gillestuga med braskamin. Huset står på en stor tomt med välskött gräsmatta och ett förråd, här finns det gott om plats!

Centralt beläget i Forshaga, med närhet till skolor och kommunal service, vårdcentral, affärer, systembolag, apotek mm
Gott om möjligheter att motionera och åka skidor på Sisugården, fotbollsplaner och sporthall finns i närområdet, Det finns goda kommunikationer till Karlstad för den som vill pendla till jobbet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.