Speltorp

Speltorp

Slutpris

895 000 kr


Stora Ullen— Hagfors

Speltorp


Slutpris
895 000 kr

Stora Ullen— Hagfors

Lantligt belägen villa med sjöutsikt!

Drömmer du om att bo lantligt, men ändå ha nära till stadens bekvämligheter? Välkommen till Speltorp och denna charmiga villa på 137 kvm fördelar sig på fyra rum och kök.
När du kliver in genom entrédörren möts du av en inbjudande hall som leder vidare till ett rymligt och funktionellt kök, perfekt för både vardagsmatlagning och festliga middagar. Intill köket finner du ett hemtrevligt vardagsrum, där familjen kan samlas för avkoppling och umgänge. Vidare finns ett matrum, perfekt för större middagsbjudningar, och ett fräscht badrum.
På ovanvåningen väntar ytterligare en hall, som leder till två mysiga sovrum – idealiska för en god natts sömn. Dessutom finns här en flexibel garderob som även kan användas som hemmakontor, perfekt för den som arbetar hemifrån eller behöver extra förvaringsutrymme.

Villan är vackert belägen på en lätt sluttande skog/trädgårdstomt med sjöutsikt, vilket ger en känsla av harmoni och avkoppling. Här kan du njuta av fågelkvitter och grönska, samtidigt som du har alla bekvämligheter inom räckhåll. En plats där du kan slappna av och låta naturens skönhet inspirera dig varje dag.

Missa inte chansen att förverkliga din dröm – boka en visning idag och upplev denna fantastiska bostad på plats!


Boarea
137 kvm
Driftkostnad
7 886 kr/år
Tomtarea
17 299 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-06-04

Mäklarhuset Hagfors

Denna villa på Speltorp såldes av oss 2024-06-04. Se alla våra försäljningar i Hagfors samt även på Speltorp.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.