Horsensgatan 2, 5tr

Horsensgatan 2, 5tr

Slutpris

900 000 kr


Rud— Karlstad

Horsensgatan 2, 5tr


Slutpris
900 000 kr

Rud— Karlstad

Ljus och stilren tvåa med mysig och inglasad balkong!

På Horsensgatan 2 högt upp i huset finns denna tvårumslägenhet som präglas av ett underbart ljusinsläpp. En stilren och välplanerad lägenhet om 65 kvadratmeter med mycket dagsljus, vackert ljusinsläpp och behagliga färgval. Lägenheten består av en inbjudande och praktisk hall, vardagsrum, kök, ett badrum, en rejäl klädkammare och ett sovrum. I det lättmöblerade och stilrena vardagsrummet finns fönster åt två håll, fint ljusinsläpp och plats för soffa och matgrupp. Köket är modernt, fräscht och socialt med bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Badrummet är fint, funktionellt och stambytt med toalett, badkar, dusch, kommod, handfat, förvaringsskåp och handdukstork. Det stora, rogivande och charmiga sovrummet har vita väggar och laminatgolv och erbjuder fint ljusinsläpp, vacker utsikt och plats för dubbelsäng. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en mysig och inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för ett mindre loungegrupp. HSB Brf Rud är en stabil, välskött och lågt belånad förening med gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar, mycket god ekonomi och god sammanhållning som bland annat tillhandahåller övernattningslägenhet, tvättstuga, lekplats, bastu, relaxavdelning och cykelrum. En parkeringsplats hör till lägenheten.

Rud är känt för sina lummiga grönområden och natursköna läge. Närhet till motionsspår, bra utbud av service med matbutiker, mysigt café och restauranger i närområdet. Ypperliga kommunikationer med hållplats utanför bostaden och buss in till stan eller vidare mot universitetet. Välkomna på visning!


Boarea
65 kvm
Avgift
3 755 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 8 (Hiss finns)
Såld
2024-04-09

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Horsensgatan såldes av oss 2024-04-09. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Horsensgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.