Örtugsvägen 4

Örtugsvägen 4

Slutpris

3 300 000 kr


Henstad— Karlstad

Örtugsvägen 4


Slutpris
3 300 000 kr

Henstad— Karlstad

Välplanerat och rymligt boende på populära Henstad!

Varmt välkommen till Örtugsvägen 4 och detta ljusa hus som efter lite upprustning kan bli precis hur fint som helst. Det märks att den här bostaden är noga planerad – här används varje kvadratmeter. Huset består bland annat av ett ljust, lite äldre och funktionellt kök med bra förvaringsmöjligheter, gula släta luckor och plats för matbord och stolar. Här finns tre sovrum (möjlighet till fem) samt ett rymligt, lättmöblerat vardagsrum med generösa sällskapsytor, öppet mot matrummet och gott om plats för soff- och matgrupp. Huset har också två badrum samt tvättstuga. Trädgårdstomten är lättskött och barnvänlig med många soltimmar. Garage och fiber.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Henstads hjärta. Förskolan ligger runt husknuten och Bergvik köpcentrum finns en cykeltur bort. Dessutom har man centrum en kort bilresa från bostaden. Varmt välkommen på visning!


Boarea
136 kvm
Driftkostnad
37 997 kr/år
Tomtarea
413 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2022-04-28

Mäklarhuset Karlstad

Denna kedjehus på Örtugsvägen såldes av oss 2022-04-28. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Örtugsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.