Packhusallén 8f

Packhusallén 8f

Slutpris

2 150 000 kr


Tullholmsviken— Karlstad

Packhusallén 8f


Slutpris
2 150 000 kr

Tullholmsviken— Karlstad

Drömboende med lyxig inglasad uteplats om hela 25,5 kvm!

Välkommen till denna lyxiga hörnlägenhet där de öppna ytorna verkligen sätter prägel på bostaden. Här erbjuds en boyta om 67 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök samt en fantastisk inglasad uteplats om hela 25,5 kvm som används som ett extra rum. Denna bostad på första våningen bjuder bland annat på fräscha ytskikt, vackert ljusinsläpp och hög materiell standard. I denna bostad möts vi av en välplanerad och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och säkerhetsdörr. Vidare finns ett sovrum, ett badrum och ett rymligt, socialt och härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor, vacker utsikt och plats för soffa och matgrupp. Det stora och moderna köket erbjuder påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, bänkskiva i sten och vita skåpluckor. I badrummet, som är stort, fräscht och smakfullt, finns toalett, dusch, duschvägg, kommod, badrumsskåp, tvättmaskin, tumlare och golvvärme.

Att kunna umgås utomhus och ändå vara hemma är en stor trivselhöjare för många, kanske framför allt för dem som bor i stan. Här erbjuds en inglasad, underbar och stor uteplats med loungedel, lättmöblerade ytor och plats för matbord och stolar. Bostadens absoluta höjdpunkt! Ljuvlig utsikt mot vattnet och den grönskande innegården. I detta nya bostadsområde, uppfört i ett av Tullholmsvikens bästa lägen, bor du med strandpromenaden precis utanför porten och Inre Hamn en kort promenad bort. En bit bort från bostaden ligger även centrum. I detta nybyggda område har du möjlighet att njuta av allt som Karlstad har att erbjuda.


Boarea
67 kvm
Avgift
3 486 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-12-09

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Packhusallén såldes av oss 2022-12-09. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Packhusallén.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.