Sandbäcksgatan 19, 1tr / Klara / Karlstad

Charmig och ljus ettrumslägenhet med attraktivt läge!

Slutpris
1 085 000 kr
Boarea
31 kvm
Avgift
1 379 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-09-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sandbäcksgatan såldes av oss 2019-09-03. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Sandbäcksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klara är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

LÅG AVGIFT - LÅG BOENDEKOSTNAD - STABIL FÖRENING! Välkommen till en charmig och ljus 1:a med perfekt läge. Här bor du i en välskött förening med låga avgifter, tillgång till en fantastisk takterrass, gym, bastu samt övernattningslägenhet. En mysig etta med generös takhöjd, fin utsikt och vackert ljusinsläpp. Här saknas inget! I Klara bor man i populära kvarter. Klarälven finns bara ett stenkast bort och City ligger också inom bekvämt gångavstånd. Här har du dessutom närhet till bland annat caféer, vackra promenadstråk och busshållplats. Det här är kort och gott den perfekta lägenheten för dig som letar efter ditt första boende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Klara

Stadsdelen Klara innehar några av Karlstads vackraste hus med flertalet eftersökta adresser. Området ligger vid vackra Klarälven med närhet till centrum.

Nöje

Den stora vackra teaterbyggnaden i Klara välkomnar dig när du kommer från city och är belägen vid Klarälven. Där huserar nu Wermlands Opera som förser värmlänningar och tillresande med ett brett urval av opera-, musikal- och orkesterproduktioner av hög konstnärlig kvalitet. Operan har rykte om sig att vara nyskapande och djärv, både i verkval och utförande. Inom både opera och musikal presenterar de ofta sverige- och nordenpremiärer, men framför även ofta klassiska stycken i en något nyare kostym. Klara har även en populär lunchrestaurang/cafe som heter Klaras samt en livsbutik.

Fritid

Längs Sandbäcksgatan kan du njuta av utsikten mot Klarälvens glittrande vatten. Härliga grön- och motionsområden finner du inom gångavstånd vid bl.a I2, Tingvalla IP och Teaterparken.

Kommunikationer

Från Klara promenerar du till det mesta med enkelhet. För längre turer finns goda kommunikationer i form av buss till city eller mot Skåre.

Familjeliv

I närområdet finns Klara förskola. Populärt hos familjen är Brigadmuseet som ligger i området och är ett upplevelsemuseum där det även finns café.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.