Strandvägen 13a

Strandvägen 13a

Slutpris

2 850 000 kr


Vågmästaren— Karlstad

Strandvägen 13a


Slutpris
2 850 000 kr

Vågmästaren— Karlstad

Ljus, luftig och unik trea med underbar och vacker utsikt mot vattnet!

När du öppnar dörren till denna fina lägenhet behöver du inte tänka på något annat än att ställa in möblerna och börja bo. På Strandvägen 13a hittar vi denna lägenhet vars fräscha ytskikt och fantastiska utsikt inte lämnar något övrigt att önska. Bostadens generösa takhöjd (hela 3,7 meter som högst) skapar en känsla av rymd, vilket i allra högsta grad bidrar till hemmets trevliga atmosfär. Väl inne i lägenheten möts vi först av en inbjudande hall, och lite längre in finner vi ett fräscht kök med bra förvaringsmöjligheter och öppen planlösning mot vardagsrummet. Vidare har lägenheten två sovrum, en klädkammare och ett rymligt, socialt och charmigt vardagsrum med mycket dagsljus, fönster åt två håll, härliga umgängesytor och fin utsikt. Det större sovrummet, som är stort och inbjudande, nås via inre hallen. Här erbjuds garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Utöver det finns ett sovrum av modell mindre som kan användas på olika sätt. Badrummet är stort och fint och utrustat med vägghängd wc, dusch, kommod, golvvärme, tvättmaskin, torktumlare och badrumsskåp. Bostaden har även ett inglasat rum med öppningsbara dubbelfönster som har underbar utsikt mot vattnet. Brf Oden är en välskött och stabil förening med god ekonomi.

Bo med ett av Vågmästarens bästa lägen med Inre Hamn inom gångavstånd! Centrum ligger en cykeltur bort och du hittar även Välsvikens handelsområde en kort bilresa från bostaden. Här finns verkligen allt för dig som vill bo i ett lugnt område men samtidigt ha nära stan och kunna njuta av det bästa Karlstad har att erbjuda. Varmt välkommen!


Boarea
95 kvm
Avgift
5 148 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-05-29

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Strandvägen såldes av oss 2023-05-29. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Strandvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.