Digerberget 16

Digerberget 16

Slutpris

595 000 kr


Digerberget— Torsby

Digerberget 16


Slutpris
595 000 kr

Digerberget— Torsby

Vackert belägen villa/fritidshus med Bullerby-känsla

Välkommen till denna högt och vackert belägna villa/fritidshus i lantlig miljö med Bullerby-känsla. Från en trevlig farstukvist välkomnas man in i hallen och direkt till vänster ligger ett rymligt kök med plats för matbord framför fönster. Ljusinsläppet från fönstren från två håll skänker trivsamt ljus till köket, här finns både elektrisk spis och en gedigen järnspis som sprider härlig värme under kulna dagar. Rakt fram från hallen ligger ett rymligt vardagsrum med plats för både matavdelning och sittavdelning, här har man ljusinsläpp från 4 fönster i 3 olika väderstreck . På bottenvåning ligger bostadens badrum med WC. Övervåningen inrymmer 2 rymliga sovrum och en hall . Hel källarvåning med förråd, pannrum , matkällare, tvättstuga och hobbyrum . Fiber finns framdraget till tomtgräns. Friliggande garage, Uthus. Vid permanentboende finns möjlighet till jakt i Digerbergets VVO.


Boarea/biarea
108/65 kvm
Driftkostnad
33 823 kr/år
Tomtarea
9 080 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2023-06-15

Mäklarhuset Hagfors

Denna villa på Digerberget såldes av oss 2023-06-15. Se alla våra försäljningar i Torsby samt även på Digerberget.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.