Bjelkegatan 2

Bjelkegatan 2

Slutpris

1 650 000 kr


Nedre Norrmalm / Centrum— Borås— Nyproduktion

Bjelkegatan 2


Slutpris
1 650 000 kr

Tillhör projekt Brf Renen
Nedre Norrmalm / Centrum— Borås— Nyproduktion

Fin nybyggd 2:a med kanonläge!

Söker Du ett charmigt boende?
Nu byggs fastigheten på Stenbocksgatan 20 om till 15 st fina och moderna lägenheter med ljusa och bra materialval. Inom kort gångavstånd hittar Du bland annat Borås Högskola, Centralstationen & Resecentrum samt stadskärnans utbud av restauranger, shopping och nöje!

Denna lägenhet är en fin och rymlig 2:a om 67,6 kvm på våning 1 av 2. Balkong mot Vennerbergsgatan, välutrustat kök, ljust sovrum med stor klädkammare, helkaklat badrum med dusch och möjlighet till tvätt/torktumlare. Stor hall, lägenhetsförråd, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum/matsal.

Fastigheten renoveras nu och byggs om till 15 charmiga bostadsrätter, var och en med sin egen planlösning! I hallen ligger klinker vid entrén, vardagsrum, sovrum och kök får parkettgolv. Lägenheterna är ljusa med vitmålade väggar. Alla har Marbodalkök med vita, klassiska spegelluckor, rostfria vitvaror av hög kvalité - här finns varmluftsugn, induktionshäll, fläkt med rostfri kåpa, diskmaskin m.m. Badrummet är helkaklat med klinkergolv och golvvärme (el), här finns duschhörna med vikbara glasdörrar, kommod med handfat, spegel och belysning, toalett samt handdukstork. Infällda spotlights i taket. Förberett för tvättmaskin. Garderober och/eller klädkammare finns i anslutning till sovrum. 12 av lägenheterna har balkong eller stor terrass. Flera av lägenheterna har förråd/klädkammare i lägenheten, samtliga lägenheter har förråd i källarplanet. Givetvis är fiber installerat!

I huskroppen med de 12 nybyggda lägenheterna kommer hiss att installeras. I fastighetens gemensamma entré finns barnvagnsrum, i den gemensamma källaren finns tvättstuga med två torkrum, cykelförråd samt lägenhetsförråd. Möjlighet finns att hyra parkeringsplats.

Läget är centralt och förutom stadens utbud finns här även mataffärer, gym, Simonsland och Knallelands shoppingområde i närheten. Byggnationen pågår för fullt och förväntat tillträde är 20 februari 2019.

Kontakta Mäklarhuset för visning och mer info! Varmt välkomna / Helna & Andreas

Bilderna nedan är från fastigheten under byggnationen och är från flera olika lägenheter.


Boarea
ca 67.6 kvm
Avgift
4 199 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns)
Såld
2019-03-12

Mäklarhuset Borås kommersiella

Denna lägenhet på Bjelkegatan såldes av oss 2019-03-12. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Bjelkegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.