Fjällgatan 2 A / Byttorp / Borås

Smakfullt renoverad gavellägenhet!

Slutpris
1 825 000 kr
Boarea
88 kvm
Avgift
4 588 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fjällgatan såldes av oss 2020-10-22. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Fjällgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Byttorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en smakfullt renoverad 3:a som enkelt går och göra om till en 4:a (se alternativ planritning) om så önskas!

Gavellägenhet på första våning som totalrenoverats de senaste åren och bjuder på ett stilrent kök, fräscht badrum, vardagsrum med plats för både matsalsbord och stor soffgrupp samt två generösa sovrum med bra förvaringsmöjligheter varav du kommer ut på balkongen från det ena. Gångavstånd till förskola/skola, affärer, buss och Byttorpssjön med bad, fiske och fina motionsspår.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Byttorp

Området Byttorp är en del av stadsdel Väster - en mysig och populär stadsdel bra beläget i stans nordvästra del.

Affärer & Service

Byttorp erbjuder bl.a. frisör, bageri och flertalet matbutiker, bland annat ICA Byttorp som är placerad mitt i stadsdelen och Netto som är placerad utmed Alingåsvägen.

Fritid

Här har man närhet till sjön Kolbränningen där man sommartid kan avnjuta ett bad och runt sjön finns även härlig natur som erbjuder fina promenadstråk och mysiga grillplatser.

Kommunikation

Byttorp har mycket bra bussförbindelser till centrum. För den som pendlar kan man på bara några minuter ta sig till Riksväg 40 mot Göteborg och Jönköping.

Skolor

I utkanten av Byttorp finns flertalet förskolor och däremellan finns Byttorpsskolan som erbjuder årskurserna F-6. Skolan ligger med närhet till grönområden och flertalet lekplatser.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.