Huldregatan 2b / Sjöbo / Borås

Trivsam bostadsrätt med solig balkong!

Slutpris
720 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
4 283 kr/mån
Rum
2,5 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-09-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Huldregatan såldes av oss 2018-09-07. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Huldregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sjöbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig 2,5:a med härlig balkong och bra läge på Sjöbo. Bostadsrätten innehåller hall med gott om förvaring, ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong med sydvästläge under tak, ett större samt ett mindre sovrum, kök, klädkammare samt kaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Välskött förening, tillgång till gym och bastu, stambytt 2008. Gröna innergårdar med uteplatser.

Lägenheten har ett bra läge nära mataffär, pizzeria m.m. vid Sjöbo torg. Härifrån går bussarna ofta mot centrum och Resecentrum dit det även finns cykel/gångbana för de som önskar cykla eller gå. Knallelands shoppingcenter med butiker, restauranger och mataffärer finns också nära. Gångavstånd till Rya åsars naturområde med vackra promenadvägar och motionsspår, badplats vid Vattenverket samt till Almenäs med badplats och restaurang/fika sommartid. Det är inte heller långt till Kypeskogen med fina motionsspår, utomhusgym, vedeldad bastu och bad i Kypesjön.

Varmt välkomna att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration