Norra Sjöbogatan 55

Norra Sjöbogatan 55

Slutpris

1 105 000 kr


Sjöbo— Borås

Norra Sjöbogatan 55


Slutpris
1 105 000 kr

Sjöbo— Borås

Välplanerad, öppen och hemtrevlig trea med balkong!

Här erbjuds en öppen och hemtrevlig lägenhet vars yta disponeras på ett optimalt sätt. Bostaden utgörs av tre rum och kök som tillsammans bildar en perfekt planerad och öppen bostad där den hemtrevliga stämningen är närvarande i varje rum.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en välplanerad och inbjudande hall med skjutdörrsgarderob och goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett harmoniskt sovrum med inbyggda garderober samt plats för dubbelsäng. Köket är öppet och fräscht med bra förvaringsmöjligheter och släta luckor. Det öppna och lättmöblerade vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns toalett, duschvägg, kommod, badrumsskåp, handdukstork och tvättmaskin.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en mysig och ljus balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder eftermiddagssol och plats för ett mindre bord.

Gångavstånd till grönområden och Öresjö med badplats. Även nära till Sjöbo Torg med mataffär, pizzeria, postombud, apotek mm.

Varmt välkommen att boka in dig till visningen!


Boarea
68 kvm
Avgift
4 499 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2022-06-06

Mäklarhuset Borås

Denna lägenhet på Norra Sjöbogatan såldes av oss 2022-06-06. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Norra Sjöbogatan.

Boka värdering

Emil Eriksson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.