Norrby Tvärgata 38

Norrby Tvärgata 38

Slutpris

1 475 000 kr


Borås

Norrby Tvärgata 38


Slutpris
1 475 000 kr

Borås

Väldisponerad, social och hemtrevlig fyra med inglasad balkong

Här erbjuds en social och hemtrevlig lägenhet som tack vare de smart planerade kvadratmeterna ger plats åt allt du behöver. En fin lägenhet som passar de allra flesta.

Den öppna, praktiska och stora hallen ger ett hemtrevligt intryck av bostaden. Vidare finns ett rymligt, socialt och härligt vardagsrum samt ett trevligt, stilrent och praktiskt kök med bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Det större sovrummet är rogivande och inbjudande och har garderob. Utöver det finns två mindre sovrum som kan nyttjas som exempelvis barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är trevligt och funktionellt med toalett, duschvägg, badrumsskåp, kommod och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Dessutom har bostaden en praktisk och fräsch gästtoalett.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en inglasad, mysig och ljus balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder plats för matbord och stolar.

Varmt välkomna att boka in er till visning!


Boarea
97 kvm
Avgift
4 550 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-26

Mäklarhuset Borås

Denna lägenhet på Norrby Tvärgata såldes av oss 2021-11-26. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Norrby Tvärgata.

Boka värdering

Emil Eriksson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.