Sjöliden 1 / Sjöbo / Borås

Rymligt hus med närhet till Öresjö

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea/biarea
113/113 kvm
Driftkostnad
32 032 kr/år
Totalareal
922 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-09-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Sjöliden såldes av oss 2019-09-11. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Sjöliden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sjöbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett välplanerat och barnvänligt hus i genomgående fint skick. Ett rymligt boende i två plan med stora fönster, inredd källare, fin utsikt och bra förvaringsmöjligheter. Bostaden har dessutom härlig atmosfär , sociala ytor och fräscha ytskikt. Uppvärmning med bergvärme ger låga kostnader. Renoverat badrum, kök samt yttertak.

Huset omges av en lättskött och barnvänlig hörntomt med fruktträd och en vacker häck som skyddar mot insyn. Här bor du dessutom med en stor, insynsskyddad och lummig uteplats med morgonsol och eftermiddagssol. I anslutning till huset hittar du ett stort garage med arbetsbänk, bra förvaringsmöjligheter och eluttag.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Sjöbos hjärta. Nära bland annat bad i Öresjö, lekplats och Knalleland med handel och restauranger.

Varmt välkommen till Sjöliden!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sjöbo

I norra delen av Borås finner ni stadsdelen Sjöbo. Sjöbo tillhör stadsdel Norr (tillsammans med Centrum och Fristad). Mer info finns att läsa på Borås Stads hemsida: www.boras.se.

Service & Affärer

Centralt belägen i stadsdelen finner ni Sjöbo torg. Här finns Netto, vårdcentral, pizzeria m.m. Några minuters promenad bort finner ni även Knallelands shoppingcenter med ett stort utbud av butiker, restauranger och mataffärer.

Fritid

Från Sjöbo har du bland annat nära till Almenäs med fin badplats, lekplats och restaurang/fika samt till Rya åsars naturområde med vackra promenadvägar. Åt andra hållet finns Kypeskogen med fina motionsspår, utomhusgym, vedeldad bastu och bad i Kypesjön. I närheten finns även Borås Simarena och ett av Borås landmärken, Borås Djurpark.

Kommunikation

Från Sjöbo går bussen ofta till Resecentrum och Södra torget, cykel/gångbana finns för de som önskar cykla eller gå.

Skolor

I närområdet finns flertalet förskolor och på Sjöboskolan, belägen nära Sjöbo torg, erbjuds årskurserna F-6.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.