Älgarås Knektamaden 1

Älgarås Knektamaden 1

Slutpris

1 900 000 kr


Borgstena— Borås

Älgarås Knektamaden 1


Slutpris
1 900 000 kr

Borgstena— Borås

Välkommen till din nya dröm!

Ett charmigt soldattorp som är den ultimata tillflyktsorten från stadslivet. Beläget mitt i naturen och omgiven av grönska, är detta torp en oas av lugn och ro där du kan koppla av och andas ut.

Med en autentiskt bevarad karaktär men samtidigt med en viss modernisering för att möta dagens standard. Här finner du en härlig trädgård med stenmurar som omger torpet.

Inuti torpet finner du en mysig atmosfär med härliga plankgolv och en eldstad som ger en varm och inbjudande känsla.
Varje rum i detta soldattorp har sin unika charm och stil, och du kommer att älska den autentiska karaktären som har bevarats i huset.

Förutom vår huvudbyggnad har vi också en komplementbyggnad som erbjuder en verkstadsdel för alla dina projekt, en bastu för att koppla av efter en lång dag, en toalett och dusch för din bekvämlighet samt ett gästutrymme där dina gäster kan bo. På fastigheten finner vi även ett gediget plåtskjul om ca 36 kvm. Perfekt för att förvara alla typer av trädgårdsverktyg, inklusive gräsklippare, häcksaxar, räfsor, spadar och andra verktyg som behövs för trädgårdsarbete

Soldattorpet är den perfekta platsen för dig som vill uppleva naturens skönhet samtidigt som du njuter av en charmig boendeupplevelse. Kom och upplev den fridfulla atmosfären och den skönhet som detta torp har att erbjuda. En unik och fridfull miljö, med närhet till badmöjligheter i Stomsjön som finns ca 2,5 km bort.

Varm välkommen att boka dig till visningen!


Boarea/biarea
58/10 kvm
Driftkostnad
10 136 kr/år
Tomtarea
12 400 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2023-07-18

Mäklarhuset Borås

Denna villa på Älgarås Knektamaden såldes av oss 2023-07-18. Se alla våra försäljningar i Borgstena samt även på Älgarås Knektamaden.

Boka värdering

Emil Eriksson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.