Bangårdsgatan 3 B / Centrum / Trollhättan

1,5:a med mycket välplanerade kvadratmeter och balkong!

Slutpris
880 000 kr
Boarea
39 kvm
Avgift
3 248 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bangårdsgatan såldes av oss 2020-02-06. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Bangårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

1,5:a med mycket välplanerade kvadratmeter och balkong. Med direkt närhet till Trollhättan Central och gångavstånd till Högskolan Väst, är detta ett perfekt boende för studenten eller för den som pendlar till Göteborg.

Med ett av föreningens bästa lägen: första våningen, endast en halvtrappa upp (hiss finns ej) och utsikt mot baksidan/innergården, så är detta ett mycket lugnt läge med tanke på dess centrala plats. Fräsch fastighet där den typiska 40-tals stilen är välbevarad. 2018 renoverades fasaden, fönster byttes ut och likaså även balkongerna som nu är cirka 30 % större än tidigare.

Internet via Com Hem ingår i månadsavgiften.

Varmt välkomna på visning, upplevs bäst på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.