Ivarsberg 1 / Skarstad / Vara

Trivsamt hus med högt och fint läge

Slutpris
1 205 000 kr
Boarea/biarea
95/103 kvm
Driftkostnad
45 125 kr/år
Tomtarea
2 438 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-30
Bostaden är såld!

Denna villa på skarstad såldes av oss 2019-09-30. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på skarstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skarstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Strax intill Skarstad kyrka hittar du denna hemtrevliga villa fint belägen på en liten höjd. Tomten är lummig och kuperad och gränsar mot en skogsdunge; här finns många mysiga ställen för en uteplats.

Bostadshuset rymmer tre sovrum samt kök och vardagsrum. Ett inglasat uterum finns också; här ryms lätt ett långbord vid fest. Stor golvad vind ger gott om plats för förvaring. Har du någon hobby som kräver utrymme finns det rejäla rum för detta i källaren, tillsammans med pannrum och tvättstuga.

Stort fristående garage och en liten stuga med förvaringsutrymme samt vedbod hittar du också på tomten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Skarstad

Skarstad är en liten gemytlig kyrkby belägen några kilometer nordost om Vara. Här finns en vacker kyrka och trakten består av fint odlingslandskap och öppna vyer. E20 går strax förbi Skarstad och ger goda möjligheter till pendling.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara

Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Runt om i Vara kommun går bussar och från tågstationen i Vara, med sitt spektakulära blå stationshus, tar du dig enkelt med tåg till bland annat Lidköping och Göteborg.

Skolor/förskolor i Vara

Skolor finns på flera orter i Vara kommun. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.