Västergatan 63 / Centrala Vara / Vara

Bostadsrätt på mysig hörntomt

Slutpris
1 310 000 kr
Boarea
90,5 kvm
Avgift
4 750 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 1
Såld
2019-10-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på västergatan såldes av oss 2019-10-03. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på västergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Vara är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet att köpa denna trevliga 3:a i attraktiva Brf Siken på Västergatan 63. Lägenheten ligger i markplan på en väldigt mysig hörntomt och är fördelat på tre rum och kök. Möjlighet finns att återställa lägenheten till ursprungliga fyra rum och kök. Lägenheten har egen tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp.

Den härliga lilla trädgården är uppvuxen och lummig med stenlagd gård och plats för planteringar. Här finns också ett fint uterum från 2011 samt altan under tak.

Till lägenheten finns ett bra förråd som ger mer förvaringsutrymme och föreningen har en kvarterslokal som man kan hyra vid behov. Området ligger på gångavstånd till centrala Vara med butiker, vårdcentral och skolor.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. I Vara finns all nödvändig service; butiker, apotek och vårdcentral. Äldreboende finns också på orten.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara

Vara Sportklubb har framgångar inom framför allt fotboll, men också pingis. Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Runt om i Vara kommun går bussar och från tågstationen i Vara, med sitt spektakulära blå stationshus, tar du dig enkelt med tåg till bland annat Lidköping och Göteborg.

Skolor/förskolor i Vara

Skolor finns för alla åldrar, flera förskolor finns också att välja mellan. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.