Lena Strindholm - Koordinator i Marbella

Efter många års semestrande i Spanien, fanns hela tiden drömmen om att bosätta oss här. När chansen kom 2008 tvekade vi inte en sekund.

Bakgrund

Jag är utbildad systemutvecklare med många år i IT branschen, de flesta av dem på H&M:s IT avdelning i Stockholm. Jag har jobbat med allt från programmering, tekniska kravspecifikationer, rekrytering och system- och personalansvar. Spanien och spanskan har funnits i mitt liv sedan jag som 19-åring kom till Málaga för att studera. Málaga är en helt fantastisk stad, här finns något för alla och ett besök är ett måste när man är på Costa del Sol. Om jag skulle sakna snön är det drygt 2 timmar till Sierra Nevada där jag njutit av många underbara skiddagar. Utöver skidåkning gillar jag att gå i bergen, simma och träna. Vidare är jag mycket intresserad av heminredning och att laga mat med lokala råvaror. En egen gazpacho med solmogna, nyplockade tomater är fantastiskt, liksom nyfångad lokal fisk! Efter att ha genomfört ett eget husbygge här i Spanien har jag fått kunskap om aktuell byggnadsteknik för sydeuropeiskt klimat, vilka lagar och regler som måste följas och inte minst ovärderliga kontakter inom byggbranschen. Det känns tryggt med denna kunskap i ryggen när vi ska hjälpa våra kunder att hitta rätt oavsett om de köper ett nytt och färdigt hem eller om de vill renovera och göra något till “sitt”. Med två barn i spanska skolor, diverse aktiviteter och en promenadsugen hund, har familjen kommit mycket väl in i samhället. Dessa erfarenheter delar vi gärna med oss av. Välkommen till oss på Costa del Sol, vi finns här för att förverkliga era drömmar!

Det viktigaste för mig är att hjälpa dig som kund att hitta ditt drömboende på Costa del Sol på ett tryggt och enkelt sätt

Lena Strindholm Koordinator
Lena Strindholm

Koordinator / Systemvetare

Kontor: Marbella
Mina kollegor på Mäklarhuset Marbella