NYPRODUKTION

Magnarp / LÄGENHETER I PARHUSFORM / BRF Magnis i Magnarpsstrand 3

Havsnära enplanshus i trivsamma Magnarp

Pris
2 395 000 kr
Antal rum
3 – 4 rok
Preliminär inlyttning
Juli 2020
Försäljningsstart
2020-03-13
Status
Slutsålt
Antal objekt
12
Bilder
Fakta
Beskrivning
I vackra Magnarp kan vi nu erbjuda enplanshus med bostadsrätt om tre rum och kök i ett plan. Optimala hem har byggt flera bostadsrättsföreningar i Magnarp Strand och det här är den sista. Missa inte chansen att bli ägare till någon av de populära parhusen som byggs på havsnära läge!

Modernt utrustade med villakänsla på ca 100 kvm ligger parhusen här i ett lugnt bostadsområde med närhet till allt man behöver. Bostadsrätterna är moderna, fullt utrustade och bjuder förutom på två sovrum, ett stort fräscht kök i öppen planlösning mot vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, även på trädäck och lättskött tomt.

Inflyttning sker i början av juli 2020 och tidigare i år flyttade familjerna in i grannföreningen som senast slutförts vilket innebär ytterligare liv och rörelse i området. Rakt över gatan ligger en identisk förening som färdigställdes för nåt år sedan av Optimala hem.

Mija Kinning (känd från TV4 och Bygglov) har valt ut en design av husen som är personlig, modern, i tiden och med en exklusiv känsla. Takhöjd 2.5 meter ger extra rymdkänsla. Stort badrum och såklart en gästwc. Sovrum med rejäl klädkammare. Njut av utelivet på egen terrass med en liten täppa. Istället för att klippa gräs så läser du senaste nytt på paddan, njuter av solen och havet. Förrådet kan isoleras om du vill och varför inte skapa en liten hobbyverkstad?

En klimatsmart bostadsrätts”villa”. Med klimatsmart menar vi byggd i trä, byggd i Skåne vilket ger korta transporter, effektiv egen frånluftsvärmepump som säkerställer låga driftskostnader genom golvvärme och återvinning. Effektiv smart planlösning som gör det enkelt att bo.

Kontakta mäklare Ulrika Sörensen och Fredrik Persson för ytterligare information. Visningshus finns på Kärrsnäppevägen 15 i Jonstorp. Välkommen att boka tid för visning!
Service och kommunikationer
Matvarubutik finns närmast i Vejbystrand där också restauranger, bibliotek, butiker, frisör mm finns. Lokalt i Magnarp finns Bjäre fisk & skaldjur samt Sandgårdens skafferi, en butik med närproducerade produkter. Busslinje 2 mot Vejbystrand varje hel och halvtimme vardagar och helger varje hel timme.
Områdesbeskrivning
I vackra Magnarp bor man när man vill bort från centrums stress och bo i rofylld miljö med havet runt knuten. Byn är genuin och erbjuder en mysig och harmonisk atmosfär. Skola årskurs F-9, fritids samt förskolor finns i området.
Fakta
 • Pris
  2 395 000 kr
 • Antal rum
  3 – 4 rok
 • Preliminär inlyttning
  Juli 2020
 • Försäljningsstart
  2020-03-13
 • Status
  Slutsålt
 • Antal objekt
  12
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Karta
Följ oss i sociala medier