Behållare Behållare
Dela

Uppsala , Norra Luthagen
HSB Brf Normann

Avgift
1 883 – 6 127 kr
Boarea
32 – 122 kvm
Antal rum
1 – 5 rok
Preliminär inlyttning
2023/2024
Försäljningsstart
2021-04-06
Status
Försäljning pågår
Etapp
Etapp 3
Antal objekt
50

BÅDE CENTRALT OCH NATURNÄRA

6 APRIL SÄLJSTARTAR VI BRF NORMANN!

Säljstarten i brf Normann sker helt digitalt via HSBs projektsida. Det kommer självklart även att gå bra att boka ett personligt möte med våra mäklare, antingen i vår visningslägenhet eller hos Mäklarhuset.

Pris
1 795 000 – 4 950 000 kr
Exteriör innergård rendering
Exteriör innergård rendering
Exteriör rendering
Exteriör rendering
Exteriör innergård rendering
Interiör rendering
Interiör rendering
Interiör rendering
Interiör rendering
Exteriör rendering
Beskrivning
Brf Normann rymmer ljusa fina lägenheter i varierade storlekar och olika planlösningar. Här finns en kombination av yteffektiva och rymliga lägenheter - du väljer! I vissa lägenheter finns dessutom möjlighet att skapa fler rum med hjälp av tillvalsväggar. En bra lösning om familjen exempelvis får fler medlemmar eller när du behöver ett extra arbetsrum. Som ett extra litet "rum" känns även de generösa balkongerna, särskilt under årets varma månader. Flertalet balkonger är inglasade och vissa lägenheter har till och med två balkonger.

För att underlätta din vardag har varje lägenhet utrustats med bra förvaringslösningar som klädkammare och skjutdörrsgarderober. Det finns även tillhörande förråd i källaren.

En fin kvalitet är också föreningens generösa gröna innergård, som planeras med flera sittytor och lekplats för barnen. Innergården blir en självklar samlingsplats och ligger väl skyddad bakom kvarterets hus.

För dig som har bil är det skönt att veta att det finns möjlighet till bilparkering i garage under gården eller i carport. Självklart har vi även tänkt på dig som gillar att cykla, genom lättillgänglig cykelförvaring i både markplan och källare.

HSBs trygghetsförsäkring ingår i köpet! Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt bostadsköp och har därför skapat HSB Trygghetsförsäkring. Det innebär att du är skyddad från en massa oförutsägbara händelser (även om de som tur är oftast inte inträffar):

- Avbokningsskydd
- Tillträdesskydd
- Bokostnadsskydd
- Prisfallsskydd

Visningar och andra möten sker för närvarande med ändrade rutiner. För att minska risken för spridning av coronaviruset gör vi så här: undviker handskakningar, begränsar antalet besökare som vistas samtidigt på visning, stannar hemma om vi känner oss det minsta sjuka och tvättar händerna ofta och noga.

Kontakta oss gärna för ytterligare information.
Områdesbeskrivning
Brf Normann ligger i Norra Luthagen, en av Uppsalas mest växande och spännande stadsdelar. Området har ett lugnt och trivsamt läge med närhet till både centrum och service, men också till grönområden och den vackra Fyrisån.

Vem var Normann?
Normann Bröndbo var en norsk flykting som byggde upp en egen industri från grunden, Bröndbos Kranbilar, i Norra Luthagen där HSB idag bygger moderna lägenheter. Som kuriosa kan nämnas att Normann Bröndbo sparade på allt, sopsorterade och återvann, enligt devisen att det mesta kunde få nytt liv. Han skulle säkerligen uppskattat det smarta källsorteringssystem som ritats in i hallarna i brf Normann.
Fakta
Avgift
1 883 – 6 127 kr
Pris
1 795 000 – 4 950 000 kr
Boarea
32 – 122 kvm
Antal rum
1 – 5 rok
Preliminär inlyttning
2023/2024
Försäljningsstart
2021-04-06
Status
Försäljning pågår
Etapp
Etapp 3
Antal objekt
50
Dokument & Länkar
Använd kartan
X
Intresseanmälan

HSB Brf Normann

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.