HSB Brf Normann

HSB Brf Normann

Pris
1 795 000 – 4 950 000 kr
Uppsala — Norra Luthagen

HSB Brf Normann


Pris
1 795 000 – 4 950 000 kr

Uppsala — Norra Luthagen
BÅDE CENTRALT OCH NATURNÄRA

VÄLKOMMEN PÅ VISNING I DEN NYA VISNINGSLÄGENHETEN PÅ FYRISVALLSGATAN 18 F, SÖNDAG 3 MARS KL 11.30-12.15!


Avgift
2 614 – 8 630 kr
Boarea
32 – 122 kvm
Antal rum
1 – 5 rok
Preliminär inlyttning
Okt 2023 - April 2024
Försäljningsstart
2021-04-06
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
93

Intresseanmälan

Kontakta Jenny eller AnnaSara för mer information kring visningsmöjligheter.

Upptäck med smarta digitala verktyg


Beskrivning


01

Brf Normann rymmer ljusa fina lägenheter i varierade storlekar och olika planlösningar. Här finns en kombination av yteffektiva och rymliga lägenheter - du väljer! I vissa lägenheter finns dessutom möjlighet att skapa fler rum med hjälp av tillvalsväggar. En bra lösning om familjen exempelvis får fler medlemmar eller när du behöver ett extra arbetsrum. Som ett extra litet "rum" känns även de generösa balkongerna, särskilt under årets varma månader. Flertalet balkonger är inglasade och vissa lägenheter har till och med två balkonger.

För att underlätta din vardag har varje lägenhet utrustats med bra förvaringslösningar som klädkammare och skjutdörrsgarderober. Det finns även tillhörande förråd i källaren.

En fin kvalitet är också föreningens generösa gröna innergård, som planeras med flera sittytor och lekplats för barnen. Innergården blir en självklar samlingsplats och ligger väl skyddad bakom kvarterets hus.

För dig som har bil är det skönt att veta att det finns möjlighet till bilparkering i garage under gården eller i carport. Självklart har vi även tänkt på dig som gillar att cykla, genom lättillgänglig cykelförvaring i både markplan och källare.

HSBs trygghetsförsäkring ingår i köpet! Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt bostadsköp och har därför skapat HSB Trygghetsförsäkring. Det innebär att du är skyddad från en massa oförutsägbara händelser (även om de som tur är oftast inte inträffar):

- Avbokningsskydd
- Tillträdesskydd
- Bokostnadsskydd
- Prisfallsskydd

Ett tips, du som köper en lägenhet över 50 kvm är garanterad att få hyra parkeringsplats i föreningens garage eller på de öppna parkeringsplatserna på innergården. Platsen väljer du i samband när du tecknar förhandsavtal. Köper du en mindre lägenhet är du välkommen att ställa dig på kö.

Kontakta oss gärna för ytterligare information.


02
Områdesbeskrivning

Brf Normann ligger i Norra Luthagen, en av Uppsalas mest växande och spännande stadsdelar. Området har ett lugnt och trivsamt läge med närhet till både centrum och service, men också till grönområden och den vackra Fyrisån.

Vem var Normann?
Normann Bröndbo var en norsk flykting som byggde upp en egen industri från grunden, Bröndbos Kranbilar, i Norra Luthagen där HSB idag bygger moderna lägenheter. Som kuriosa kan nämnas att Normann Bröndbo sparade på allt, sopsorterade och återvann, enligt devisen att det mesta kunde få nytt liv. Han skulle säkerligen uppskattat det smarta källsorteringssystem som ritats in i hallarna i brf Normann.


Dokument


Området

Använd kartan
X

Bostäder


Antal rum
Boarea
Pris
Status

Intresseanmälan

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.
Mäklarhuset Magazine
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.