Tidaholmsvägen 28 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Rymlig 2:a med balkong som tillhandahåller dig den ljuvliga eftermiddagssolen!

Slutpris
2 940 000 kr
Boarea
45 kvm
Avgift
3 235 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-12-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tidaholmsvägen såldes av oss 2018-12-12.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med trivsamt läge i Hammarbyhöjden finner du denna trivsamma 2:a om 45 kvm i toppskick! Lägenheten har en mycket väldisponerad planlösning och samtliga ytskick renoverats.
Denna rymliga och trivsamma 2:a finns belägen i husets tredje och högsta våning med balkong till den boendes förfogande. Mycket lyckad planlösning med rymligt och arbetsamt kök, luftigt vardagsrum med utgång till solig balkong i västerläge.

Från fastigheten har Du tillgång till service, natur och grönområden med enbart ett stenkasts avstånd samt kommunaltrafiken som tar dig som resenär till city på 15 minuter. Den perfekta kombinationen mellan en trivsam gata och nära till innerstans pulsen är nästintill oöverträfflig.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.