Köpmansgatan 3 / Eldsberga / Halmstad

Familjevilla med bra läge i Eldsberga!

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea/biarea
130/52 kvm
Driftkostnad
38 561 kr/år
Tomtarea
1 149 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-05-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Köpmansgatan såldes av oss 2020-05-30. Se alla våra försäljningar i Eldsberga samt även på Köpmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eldsberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Köpmansgatan 3 i Eldsberga kan vi nu presentera en familjevilla med trevliga sällskapsytor. På en insynsskyddad hörntomt ligger vår villa med ett prydligt yttre, vidbyggt garage och en helt fantastisk altan med utespa i soligt sydväst-läge. Invändigt på entréplan väntar 1-2 sovrum, relaxrum i anslutning till altanen, helkaklat och tjusigt badrum, fräsch tvättstuga och kök i bra anslutning till vardagsrum med öppen spis centralt placerad. På övre plan erbjuds 2 sovrum, allrum och en mysig WC. Nuvarande ägare har gjort större renoveringar såsom nytt tak, badrum, fasad, fönster, tvättstuga mm.

Barnvänliga Eldsberga ligger ca 12 km sydost om Halmstad centrum och bara ca 4 km sandstrand och salta bad. Varmt välkommen till detta trivsamma boende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.