Karolines-Oskars väg 15 / Ringsegård / Falkenberg

Helt nybyggd villa i Ringsegård!

Slutpris
4 600 000 kr
Boarea
144 kvm
Driftkostnad
28 690 kr/år
Tomtarea
944 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Falkenberg Skrea 18:26
Såld
2016-12-17
Bostaden är såld!

Denna tomt på Karolines-Oskars Väg såldes av oss 2016-12-17. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Karolines-Oskars Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ringsegård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuder vi en helt nybyggd villa i populära Ringsegård, ett av få områden i Falkenberg med närhet till både havet och skogen. Dessutom har man nära till motorvägen där man når Göteborg på en timme. Villan är arkitektritad, ljus, öppen och med en väldigt bra planlösning. Högt i tak och en härlig, öppen yta mellan det stora vardagsrummet med braskamin och det moderna köket. Två helkaklade badrum och tvättstuga. Här finns också 4 sovrum varav det största har utgång till den stenlagda uteplatsen. Hela huset har enhetligt ekparkettgolv med golvvärme. Här har ingen tidigare bott, så det är du som får sätta din egen prägel på denna pärla. Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration