Dammvägen 6

Dammvägen 6

Slutpris

5 800 000 kr


Gullbrandstorp— Halmstad

Dammvägen 6


Slutpris
5 800 000 kr

Gullbrandstorp— Halmstad

Nybyggd energieffektiv villa i barnvänligt område

Välkommen till Gullbrandstorp och denna nybyggda villa från 2019 på 151 kvadratmeter. Här möts du av ett boende i utmärkt skick med väl genomtänkta materialval och en tilltalande planlösning. Då huset enbart är två år gammalt utgår ingen kommunal fastighetsavgift de närmsta 13 åren (fn. 8 524 kr/år), vilket tillsammans med låga driftkostnader borgar för en mycket förmånlig boendekostnad.

Huset inleds med en öppen, ljus och välkomnande hall med en trappa som leder dig upp till övre plan. Vidare in i bostaden finns ett smakfullt kök och öppen planlösning mot vardagsrummet. Här erbjuds bra plats för både matsalsgrupp och soffgrupp. Entréplan bjuder vidare på ett fräscht och stilrent badrum, två sovrum samt en tvättstuga. På övre plan finner vi ett allrum, badrum och två sovrum. De många sovrummen, två sällskapsrum och två badrum badrum gör denna villa som skapt för en barnfamilj. Här erbjuds sociala ytor även utomhus på den härliga altanen där det går att njuta av många sommarkvällar med familj och vänner. Man har valt att göra det så lättskött som möjligt med altandäck runt stora delar av tomten. Önskas istället gräs under fötterna så kan man med lätthet ta bort en del av altanen och så gräsmatta istället, markarbetet är redan förberett! Intill huset finns ett stort garage om 33,5 kvm och uppfarten rymmer plats åt flera bilar.

Gullbrandstorp har det perfekta läget med ett naturnära och fritt läge i en vacker del av Halmstads kommun samtidigt som Halmstads kärna endast ligger en kort bilresa bort. Här finns livsmedelsbutik och grundskola samt två förskolor med gott rykte. Med andra ord är Gullbrandstorp rätt plats för att få vardagsbestyren att enkelt gå ihop samtidigt som ni kan njuta av denna fina villa i toppskick.

Välkommen på visning!


Boarea
151 kvm
Driftkostnad
28 334 kr/år
Tomtarea
591 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-09-03

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Dammvägen såldes av oss 2021-09-03. Se alla våra försäljningar i Gullbrandstorp samt även på Dammvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.