Dammvägen 38

Dammvägen 38

Slutpris

5 350 000 kr


Gullbrandstorp— Halmstad

Dammvägen 38


Slutpris
5 350 000 kr

Gullbrandstorp— Halmstad

Nybyggd fräsch villa i barnvänliga Gullbrandstorp

Drömmer du om nytt hus men vill slippa bygga själv? Spana då in detta fina hus på Dammvägen 38 som bara har några få år på nacken.
Vårt hus på den lugna återvändsgatan är ett 1,5-plans hus från Mjöbäcksvillan om 150 kvm som stod klart för inflyttning 2018 och är i nyskick -här kan livet flyta på smidigt även om man råkar befinna sig mitt i familjepusslets mest intensiva år.

Barnen lär sig att cykla utan att störas av trafiken och det är även lätt som en plätt att placera bandymålen för att träna slagskott! Trädgårdsytorna rymmer gott och väl studsmattan och altanen badar i sol från omkring lunch och resten av dagen. Väl inne domineras entréplanet av vardagsrum och kök i en ljus öppen planlösning som verkligen bjuder in till middagsbjudningar och soffhäng. Vidare ett fräscht stilrent badrum, ett sovrum samt tvättstuga med separat praktisk groventré. Ovanvåningen är privat och där ryms ett mindre allrum, tre sovrum och helkaklat badrum med badkar. Totalt sett är detta ett boende i utmärkt skick med genomtänkta materialval och en tilltalande planlösning där det även finns utrymme att ändra planlösningen efter familjesituationen. Då huset enbart är snart fem år gammalt utgår ingen kommunal fastighetsavgift de närmsta tio åren (fn. 9 287 kr/år vilket tillsammans med låg drift (endast cirka 8 000 kwh/år) borgar för en förmånlig boendekostnad.

Ett extra stort plus är den påkostade och snygga framsidan med mönstrad markbetong vilket är stilrent och i princip fritt från underhåll, slitage och ogräsplockande. Sprängstensmuren och den vintergröna häcken ger en fin och skyddande inramning hela året om!

Gullbrandstorp har det perfekta läget med ett naturnära och fritt läge i en vacker del av Halmstads kommun samtidigt som Halmstads kärna endast ligger en kort bilresa bort. Här finns livsmedelsbutik och grundskola samt två förskolor med gott rykte. Med andra ord är Gullbrandstorp rätt plats för att få vardagsbestyren att enkelt gå ihop samtidigt som ni kan njuta av denna fina villa i toppskick.

Kanske är det du som sätter in soffan, hänger in kläderna och börjar njuta av livet som husägare inom kort!


Boarea
150 kvm
Driftkostnad
41 746 kr/år
Tomtarea
616 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-03-17

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Dammvägen såldes av oss 2023-03-17. Se alla våra försäljningar i Gullbrandstorp samt även på Dammvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.