Hallavägen 21

Hallavägen 21

Slutpris

5 175 000 kr


Gullbrandstorp— Halmstad

Hallavägen 21


Slutpris
5 175 000 kr

Gullbrandstorp— Halmstad

Trivsam familjevilla i poplulära Gullbrandstorp!

I attraktiva Gullbrandstorp har vi på Mäklarhuset förmedlat många fina hus genom årens lopp! Nu har vi glädjen att kunna erbjuda denna trivsamma familjevilla med fint hörnläge på Hallavägen 21.

Huset är en 1,5-plansvilla om 120 kvm plus biyta (120 kvm) och har ett prydligt yttre med bland annat lummig trädgård och vackra planteringar, garage samt en välskött baksida med stort altandäck med integrerad jacuzzi - otroligt härligt!
Invändigt väntar en tilltalande boendemiljö med fräscht kök, rymligt vardagsrum med braskamin och tre sovrum samt generösa förvaringsmöjligheter. Villan är genomgående fräsch och har uppdaterats genom årens lopp med bland annat en öppen planlösning, isolerat uterum, luft/vatten värmesystem, byte av fönster, tak, dränering, fiber osv så här är det bara att flytta rakt in och njuta av ett bekymmersfritt boende!

I Gullbrandstorp bor du med ett fritt och naturnära läge i en vacker del av kommunen, cirka åtta kilometer nordväst om Halmstad. Bussförbindelserna in till stan är goda och det finns även cykelbana hela vägen. I området finns livsmedelsbutik och grundskola samt två förskolor med gott rykte så här ordnar du enkelt vardagsbestyren och har samtidigt nära till populära badstränder och flertalet golfbanor.

Missa inte denna idyll endast en kvart från stan!


Boarea/biarea
120/120 kvm
Driftkostnad
43 559 kr/år
Tomtarea
974 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-02-15

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Hallavägen såldes av oss 2022-02-15. Se alla våra försäljningar i Gullbrandstorp samt även på Hallavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.