Bofinksvägen 15

Bofinksvägen 15

Slutpris

5 820 000 kr


Furet— Halmstad

Bofinksvägen 15


Slutpris
5 820 000 kr

Furet— Halmstad

Intrycken präglas av en imponerande fingertoppkänsla för detaljer

Vi har den stora glädjen att presentera denna moderna och superfräcka villa på Furet. I grunden ett gediget 50-talshus som med mycket kärlek och stor omsorg förvandlats till något utöver det vanliga. Här är det bara att flytta rakt in och njuta av sommaren 2021!

En magnifik utemiljö - stort soldäck, utekök, nedsänkt spa-bad, inglasat uterum och en stor grönskande trädgård. Känslan är smått magisk och då insynen är begränsad är detta en privat skyddad oas.

Invändigt väntar en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som andas ljus och rymd. Golvet pryds av ett vackert stavparkettgolv som slipats och oljats, och övriga ytskikt är vitmålade med bland annat infällda dekorativa spotlights i taket. Husets nav är definitivt det läckra köket med svarta luckor och en stor köksö med induktionshäll och massor av smart förvaring, samtidigt som man med lätthet både kan och garanterat vill hänga kring ön med familj och vänner! Från köket är det ett härligt flow till vardagsrummet med sina stora fönster mot trädgården och en braskamin som skapar en härlig mysfaktor. Kaminen är placerad så att man ska kunna se den oavsett om man hänger i köket, sitter i soffan eller ligger i sängen. Master bedroom nås via pittoreska skjutdörrar och är idag öppet mot ett stort lyxigt dressingroom med garderober i sobert svart kulör. En trappa ned finns ett stort sovrum med en lugn avkopplande atmosfär och ett intilliggande badrum. Ett fantastiskt snyggt badrum som innehåller inkaklat badkar, duschhörna, handfat, torktumlare och två tvättmaskiner. Källarplan har även två förråd varav det ena skulle passa utmärkt som en framtida vinkällare!

Husets boyta om 115 kvm är mycket välplanerad och tillsammans med den fullt inredda källaren disponerar man hela 160 kvm. Därtill bra förvaringsutrymmen, garage/förråd om ca 35 kvm samt ett uterum om ca 24 kvm. Ytorna är således helt optimala!

Kika på bilderna och njut, detta får man inte missa!


Boarea/biarea
115/105 kvm
Driftkostnad
42 235 kr/år
Tomtarea
669.5 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-06-04

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Bofinksvägen såldes av oss 2021-06-04. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Bofinksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.