Fyllinge / Halmstad

Här är det bara att flytta rakt in och njuta av en imponerande boendemiljö!

Referensnummer
449 283
Boarea
134 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Topprenoverat radhus med ett lugnt familjevänligt läge på Fyllinge. Huset renoverades av fackmän 2016-2017 där man rev ut hela interiören såsom ytskikt på golv, väggar och tak, samt badrum, kök och tvättstuga. Sedan byggde man upp allting på nytt med moderna kvalitativa materialval. Hela huset har ett snyggt vitpigmenterat 1-stavs parkettgolv, vita släta väggar (förutom en fond i vardagsrummet) och vita tak. Enhetligt och snyggt! Därtill nya eluttag och strömställare, ny elcentral med automatsäkringar, nytt fjärrvärme-aggregat, två helkaklade badrum (våtrumsintyg finns), ny tvättstuga samt ett helt nytt kök. Man får känslan av ett nybyggt hus med klass!

På baksidan har man låtit bygga ett stort heltäckande altandäck som delvis är överbyggt med tak. Altandäcket är behandlat med Sioo:x vilket innebär att trallen har en snygg grå kulör men även ska vara mer lättskött. Här sliper man lägga tid på att klippa gräsmattan men känslan är lummig med grönskande häck och buskar runt om. Helt insynsskyddat! På husets framsida finns en mindre altan med glasräcke, nya fina stensättningar och stilfullt staket med liggande ribb.

Förutom en minst sagt förtrollande boendemiljö så erbjuder huset goda förvaringsmöjligheter med förråd på entréplan samt klädkammare och flera garderober på övre plan. På husets baksida finns ett stort praktiskt förråd, och i husets omedelbara närhet finns garage om ca 20 kvm med plats för bil och annan förvaring. Garaget har fått en ny garageport med motor och fjärrkontroll. Ett stort plus är att huset ligger nära garagelängan och det planeras även en cykelväg som tar en hela vägen till beachen på Östra Stranden.

Varmt välkomna till Klackens Kortgränd 18, troligen områdets finaste hus! :)

Förberedd försäljning
Det här är en förberedd bostad, bostaden är ännu inte ute på den öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden, eller om du också vill sälja med förberedd.
Här kan du läsa mer om Förberedd®
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn