Backhausgatan 4

Backhausgatan 4

Slutpris

2 500 000 kr


Centrum— Halmstad

Backhausgatan 4


Slutpris
2 500 000 kr

Centrum— Halmstad

Sagolik takvåning med guldkant!

Här öppnar du dörren till ett modernt och stilrent hem där intrycken präglas av pittoresk charm i kombination med modern inredning och pampig rymd. Detta är en helt fantastisk bostad med en mysig atmosfär och alla de rätta detaljerna på plats. Lägenheten totalrenoverades 2015-2016 och vi fullkomligt älskar den generösa takhöjden, fönster i kupor, den stilfulla belysningen via LED-downlights och de synliga takbjälkarna. Därtill ett superfint 1-stavs parkettgolv, samt kök och badrum med extra lyx. Fler fördelar är klädkammare, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och en takbalkong. Klädkammaren kan även nyttjas som ett mindre gästrum eller kontor.

Det tjusiga köket kommer ifrån Ballingslöv och kapitalvarorna är ifrån Electrolux exklusivare serier. Detta är ett riktigt kvalitetskök med mjukstängande design-box-lådor med lådsidor i glas, bänkskiva i kvartskomposit (Silestone), stor underlimmad diskho från Franke, blandare från HansGrohe med utdragbart duschmunstycke, samt kapitalvaror som integrerad kaffemaskin med mjölkskummare, ugn med ångfunktion, kyl- & frys med ismaskin samt extra bred induktionshäll. Köket bjuder verkligen in till såväl matlagning som umgänge med gäster som kan luta sig tillbaka i det charmiga vardagsrummet då planlösningen är öppen. Vardagsrummet bjuder på en sällsynt mysig karaktär med härlig rymd. Högt i tak, synliga takbjälkar, infällda spotlights i tak och fönstersmygar, samt "framknackad" murstock är några av godbitarna detta sällskapsrum har att erbjuda. Öppna dörren till den lilla söta balkongen och låt luften strömma in utan störande ljud eller insyn. Högst uppe på fjärde våning är man mer eller mindre helt ostörd!

Slutligen finns ett harmoniskt sovrum och ett sobert badrum med takdusch, öppet i nock, golvvärme och tvättmaskin+torktumlare.

Bostadsrättsföreningen Basilikan huserar i en av Halmstads vackraste fastigheter, granne med Gunillaparken. Fastigheten är byggd 1917 och är en tidstypisk äldre fastighet i sekelskiftesstil med högt i tak, stuckaturer, äldre spegeldörrar och rymd. Både området och fastigheten är eftertraktad och vi förstår varför!

Välkommen på visning :)


Boarea
ca 62 kvm
Avgift
3 532 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-14

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Backhausgatan såldes av oss 2020-10-14. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Backhausgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.