Bissmarksgatan 5 / Halmstad

✨ LYXIGT PENTHOUSE ✨

Utgångspris
4 500 000 kr
Boarea
104 kvm
Avgift
4 358 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Visningar
 • Tis 22 sep 16:30-17:30

  Anmälan krävs / Bokad visning. Välj en visningstid som passar dig. Välkommen!

Boka Budgivning
Läs mer om budgivning

Bostäder som den här växer inte på träd. I ett funkishus på Bissmarksgatan mitt i centrala Halmstad har White Arkitekter designat ett unikt "Penthouse" dvs en lyxig takvåning med känslan av ett eget hus. Våningen mäter cirka 105 kvadratmeter och är i princip helt fri från insyn. Den magnifika och underbara takterrassen om cirka 70 kvadratmeter sträcker sig 180 grader runt om lägenheten, att kunna sitta här både dag- och kvällstid innebär minst sagt hög livskvalitet. Härifrån har man en härlig utsikt över den grönskande Gunillaparken.

När du kliver över tröskeln och in i denna rymliga trea möts du av platsbyggda lösningar och design som sätter en läcker prägel på bostaden. Atmosfären här är något utöver det vanliga. Hemmet är rikt på detaljer vilket andas kvalitet och har en genomgående hög materiell standard. Här har inget lämnats åt slumpen.

Denna bostad består av hall, vardagsrum, kök, två möjliga sovrum, mycket förvaring och badrum med bastu. Våningen har en härlig komfort med extra ljudisolerat golv (perfekt för den som gillar att spela musik), vattenburen golvvärme (separat styrning för varje rum) och aktiv kylning (AC) vilken styrs via en manöverpanel vid entrén. Lyxen fortsätter och listan kan göras lång med bland annat fjärrstyrda lamell- och plisségardiner över hela lägenheten (mörkläggning på merparten), infällda takhögtalare (inklusive badrum och bastu) och självklart även ute på terrassen. Den gaseldade flamdekorationen i väggen mellan vardagsrum och sovrum är något utöver det vanliga och ger en härlig atmosfär speciellt när det är mörkt ute (går att anpassa lågan efter eget tycke och smak), självklart är även den fjärrstyrd via app i telefonen eller via manöverpanelen (iPad) som sitter infäst på väggen i vardagsrum. Våningen har ett härligt ljusflöde via maffiga fönsterpartier och arkitektens speciallösningar med fönster i hörnvinklarna vilket ger ett helt annat liv till bostaden, mycket snyggt!

Det centrala läget mitt i Halmstad är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta, här bor du nära både hav och stadspuls till en attraktiv månadsavgift om 4 358 kr inklusive Internet via fiber (100/10 mbit), digital TV , värme, vatten och bostadsrättstillägg.

Våningen är stylad av proffs och allt är färdigt att flytta rakt in i. Med eller utan möbler, valet är ditt!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 41 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning

 • HALL / KLK
  Här möts vi av en inbjudande och praktisk hall med stora platsbyggda garderober, vita väggar och mörkt klinkergolv (elektrisk golvvärme) samt dimbara downlights. Här finns manöverpanel för kylanläggningen till lägenheten.
 • KÖK
  Ett påkostat kvalitetskök med det där lilla extra. Arbetsbänk med Dektonskiva (top of the line), extra bred häll, fläktkåpa och stor vask gör matlagningen till en behaglig upplevelse. Köksön och matbordet har specialdesignats för att gå ihop fint med resten av kökets inredning i mörkt grått och naturmaterial. I köksön finns en vinkyl samt extra förvaringsyta. Genom att öppna upp skjutdörrarna mot terrassen kan man enkelt sudda ut gränsen mellan ute och inne, och umgås med gästerna ute på terrassen även när man fixar inför middagen
 • VARDAGSRUM
  Bostadens öppna och sociala vardagsrum bjuder på fint ljusinsläpp. Lägg märke till hur arkitekten arbetat med fönster för att hörnvinkeln inte ska kännas stum, utan ge liv åt rummet. Halvväggen mellan kök och vardagsrum gör att flödet mellan de två rummen inte stoppas upp, samtidigt som man kan sitta lite avsides när det stökas i köket. Här har man även byggt in en gaseldade flamdekorationen vilken styrs via en app i telefonen eller via iPad som sitter infäst i väggen. Färgen och intensiteten på lågan går att anpassa efter eget tycke och smak :)
 • SOVRUM
  Från vardagsrummet når du lägenhetens master bedroom – ett ljust och stort rum med trägolv och vita väggar. Även här har man jobbat med hörnfönster som både ger ljusinsläpp från två håll och vidgar vyn över de intilliggande trädtopparna. De stora fönstren, det vackra trägolvet och de inbyggda downlightsen ger en härlig hotellkänsla utan att ta bort det hemtrevliga i detta rum. I anslutning till rummet finns en walk in closet med inbyggd klädförvaring som idag används som kontor.
 • WALK IN CLOSET / SOVRUM
  Bostadens andra sovrum används för närvarande som en walk in closet. Även här går fönstren från golv till tak, och de stora skjutdörrarna gör det enkelt att ta sig ut på terrassen. Rummet ramas in av vita väggar och trägolv och har toalett en suite.
 • BADRUM
  Detta stora, påkostade och smakfulla badrum har mörkt klinkergolv och väggar i vitt kakel. Här finns bred kommod ,vägghängd wc, duschvägg, dimbara downlights, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, förvaringsskåp och tvättho.
 • BASTU
  I anslutning till badrummet ligger bastun, som förhöjer lyxkänslan i denna bostad om än mer. Här kan man njuta av ett värmande och avkopplande hemmaspa under årets kallare månader. Bastun är utrustad med aggregat för både ång- och torrbastu. Downlights med släpljus vilka ger stämningsfull känsla och infällda högtalare i taket så att man kan "digga" till favorit låtarna :) Lyxigt!
 • TAKTERRASS
  Den underbara takterrassen bjuder på sol hela dagen och har en fint grånad trätrall vilket skapar lättmöblerade ytor. Här finns vattenutkast för bevattning av växter samt förutsättningar för el och därmed även möjlighet för ett utekök. Den hänförande utsikten gör detta till ett fantastiskt extrarum där man gärna samlar vänner och familj. Självklart finns även här högtalare vilka är integrerade fullt med resten av bostadens högtalarsystem.
Fakta

Beskrivning
 • Boarea
  104 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum:
  3 (2 sovrum)
 • Våning:
  4 av 4
Byggnadssätt
 • Byggnadsår:
  1939
Energideklaration
 • Energiklass:
 • Specifik energianvändning:
  129 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
  Datum: 2015-05-16
 • Beskrivning
  Beräkningen är gjord med fjärrvärme som uppvärmningskälla. Föreningen har bytt till bergvärme vilket innebär betydligt bättre energiklass.
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  TV och Internet levereras av Com Hem via fiber och ingår i månadsavgiften.
  Internet: 100/10 mbit
  Digital TV: Kanal 1-12 (HD SVT 1, 2 och TV4)
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Föreningen disponerar 5 st garageplatser och 4 st parkeringsplatser för uthyrning till föreningens medlemmar, kösystem tillämpas, kostar 250 kr/mån respektive 100 kr/mån.
Övrigt
 • Lägenheten är special stylad av "Style Icons" och för dig som gillar det så går det att köpa till all inredning separat. Prata med mäklaren för mer info.
Ekonomi

 • Avgift:
  4 358 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår bostadsrättstillägg, värme, vatten, internet och kabel-TV
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätt
 • Andel i förening:
  7,971
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen

 • Benämning
  Bostadsrättsföreningen Bissmarksgatan nr 5.
 • Markägare
  Marken upplåtes med äganderätt
 • Allmänt
  Föreningen tar alla kostnader i årsredovisningen vid tidpunkten för investeringen därav vissa år ett negativt resultat. Ett bra kassaflöde, normalt ca 150 000 kr plus varje år inkl. lite normalt löpande underhåll. Den installerade bergvärmen beräknas sänka uppvärmningskostnaderna mellan 100 000 - 150 000 kr/år.
 • Gjorda renoveringar
  FÖRENINGEN HAR UTFÖRT FÖLJANDE RENOVERINGAR:
  2019 - OVK genomförd
  2019 - Ny fasadbelysning
  2017 - Installation av Bergvärme (tidigare fjärrvärme HEM)
  2017 - Målning av fasaden (puts), ny plåtinklädnad av takvåning inkl. nya fönster och balkongdörrar. Gruppanslutning Com-Hem med digital-TV (grundutbud) och bredband (100/10 mbit). Månadsavgifterna höjdes avseende detta med 193 kr/mån (OBS! Ingår i månadsavgiften). Hade boende betalat dettas själva hade det kostat ca 400 kr/mån dvs en sänkning av totala boendekostnaderna.
  2016 - Nytt Derbigumtak på hela huset samt ny trall på gemensam takterrass. Isolerat vindsutrymme. Nya spygatter på alla balkonger och balkongbeläggning (epoxy) och grunden målad.
  2014 - Målning av gemensamma utrymmen såsom trappuppgång, källare mm.
  2014 - Ny gasolgrill till gemensamma takterrassen.
  2013 - Totalrenovering av hela elsystemet i fastighet och lägenheter.
  2013 - Målning staket.
  2012 - Byte av termostater i hela huset.
  2010 - Installation av friskluftsventiler och frånluftsventilation i badrum.
  2007 - Ljud- och brandisolerande ytterdörrar. Ny entrédörr med kodlås och porttelefon.
  2006 - Renovering av tvättstuga, takterrass samt ny utvändig fasadbelysning.
  2005 - Markarbeten på gårdsplan.
  2004 - Målning av fasad och fönster.
  2002 - Nytt tak.
  1991/1992 - Vatten & avloppsstammar.
  1989 - Renovering av fasad.
  1983 - 3-glas isolerfönster.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Till bostadsrätten hör ett vindsförråd (vilket ligger på samma våningsplan som lägenheten, smidigt!).
  I källarplan finns en stor och fräsch tvättstuga renoverad 2006, utrustad med: 3 st tvättmaskiner, 1 st torktumlare, 1 st torkskåp, mangel och strykbräda.
Ekonomi
Avgift :
4 358 kr/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingår bostadsrättstillägg, värme, vatten, internet och kabel-TV
Upplåtelseform :
Bostadsrätt
Andel i förening :
7,971
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Boendekalkyl

Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  Deluxe Döner Pizzeria
  206 m
  Halmstad Live
  223 m
  Idas
  239 m
  The Fox and Anchor
  249 m
  2 Våningen by Christofer Bengtsson
  249 m
 • Skolor
  Medlearn AB
  154 m
  Iris Hadar AB
  154 m
  Katrinebergs Folkhögskola Halmstad
  257 m
  Find Your Mind
  277 m
  Halmstad Divers AB
  284 m
 • Mataffärer
  Hemköp
  280 m
  Coop Gamletull Halmstad
  827 m
  Netto
  1,12 km
  Coop Furuvägen
  1,84 km
  ICA Maxi
  2,05 km
 • Kommunikationer
  Halmstad Gunillaparken
  31 m
  Halmstad Källegatan
  134 m
  Halmstad Fogdegatan
  237 m
  Halmstad Västerbro
  258 m
  Halmstad Lasarettsvägen
  319 m
 • Tågstationer
  Halmstad C
  1,11 km
  Modellbahn Legan
  4,65 km
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Vatten
 • 442 m
 • 6 min
 • 3 min
 • 8 min
 • Hav
 • 1,73 km
 • 8 min
 • 8 min
 • 26 min
 • Tågstation - Halmstad C
 • 1,11 km
 • 7 min
 • 7 min
 • 20 min
 • Hållplats - Halmstad Gunillaparken
 • 31 m
 • 1 min
 • 1 min
 • 1 min
Mäklarhuset Friends
Fördelar med Bissmarksgatan 5
Tysta och väldigt trevliga grannar
Viktor Johansson
Samma temperatur i alla rum tack vare ACn
Viktor Johansson
Väldigt mycket förvaring samt 10 meter till förrådet på vinden från lägenhetsdörren
Viktor Johansson
Då man kan gå ut på terrassen från 3 ställen får man en ”hus-känsla” utan arbetet som krävs med ett hus
Viktor Johansson
Det är extremt tyst inne i lägenheten, man hör inte grannarna eller stadsbruset
Viktor Johansson
Aldrig problem att hitta parkering
Viktor Johansson
Nästan ingen insyn in i lägenheten
Viktor Johansson
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn