Blåshammarsgatan 17

Blåshammarsgatan 17

Slutpris

3 800 000 kr


Kärleken— Halmstad

Blåshammarsgatan 17


Slutpris
3 800 000 kr

Kärleken— Halmstad

Kärlek vid första ögonkastet på Kärleken

Inte så märkvärdigt vid första ögonkastet kanske. Men väldans bedårande när man öppnar dörren! Ägarna på Blåshammarsgatan 17 har verkligen lyckats med konsten att skapa ett charmerande boende bara tio minuter från stan.
Samtliga 96 kvm + 22 kvm (vinterträdgården) är noga genomtänkta och charmfaktorn skyhög. Entréplan har rummen för dagen, ett platsbyggt all inclusive kök som har allt man kan önska, vardagsrum och badrum. Och vinterträdgården är absolut värd några rader för sig själv.
Tjusig marockanskt klinker pryder golvet, stora skjutpartier suddar ut gränsen mellan ute och inne och massor av yta för familj och vänner. Ett helt magnifikt rum likaväl som när solen står som högst på himlen i juli eller en krispig oktoberdag när löven singlar ner från träden utanför.
En trappa upp är det mer privat med tre mysiga sovrum som samtliga har snedtak plus ett litet WC. Hela huset har en skön atmosfär helt enkelt med en egen känsla!

Det mesta i huset är fixat på senare år, så om man inte har specifika ändringsönskemål kan man bara flytta in och leva livet. Allt som behövs till vardags – som skola och förskola, mataffär, idrottsklubbar och natur – det hittar man runt knuten.

Låt dig bli charmad du också, välkommen på visning!


Boarea/biarea
96/22 kvm
Driftkostnad
36 800 kr/år
Tomtarea
538.6 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-10-06

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Blåshammarsgatan såldes av oss 2023-10-06. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Blåshammarsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.