Broddesonsgatan 63c

Broddesonsgatan 63c

Slutpris

1 800 000 kr


Centrum / Väster— Halmstad

Broddesonsgatan 63c


Slutpris
1 800 000 kr

Centrum / Väster— Halmstad

Helrenoverad tvårummare med låg avgift!

Vi är mycket glada att kunna presentera denna stilrena tvårummare med flera fördelar. Det klassiska uttrycket "ljus och fräsch" passar verkligen in på denna boendemiljö där lägenheten har totalrenoverats av nuvarande ägare. Genomgående för hela lägenheten är de vita väggarna, fina golven i fiskbensmönster eller marmorliknande klinker samt guldiga dörrhandtag. Lägg därtill ett tjusigt kök i vitt med guldiga beslag och ett helkaklat badrum i stilren design. Lägenheten har även balkong i söderläge.

Läget på lägenheten är riktigt bra anser vi med promenadavstånd till både centrum och Galgberget samt nära till flygstadens stora handelsutbud. Föreningen är välskött och den låga avgiften om endast 2 650 kr/mån gör att boendet blir än mer attraktivt. Innergården rymmer parkeringsplatser och viss trädgårdsyta som kan nyttjas sommartid för grillning mm.

Varmt välkomna att titta närmare på Broddesonsgatan 63C!


Boarea
60 kvm
Avgift
2 650 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-30

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Broddesonsgatan såldes av oss 2019-08-30. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Broddesonsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.