Broddesonsgatan 63c / Centrum / Väster / Halmstad

Helrenoverad tvårummare med låg avgift!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
2 650 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Broddesonsgatan såldes av oss 2019-08-30. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Broddesonsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum / Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi är mycket glada att kunna presentera denna stilrena tvårummare med flera fördelar. Det klassiska uttrycket "ljus och fräsch" passar verkligen in på denna boendemiljö där lägenheten har totalrenoverats av nuvarande ägare. Genomgående för hela lägenheten är de vita väggarna, fina golven i fiskbensmönster eller marmorliknande klinker samt guldiga dörrhandtag. Lägg därtill ett tjusigt kök i vitt med guldiga beslag och ett helkaklat badrum i stilren design. Lägenheten har även balkong i söderläge.

Läget på lägenheten är riktigt bra anser vi med promenadavstånd till både centrum och Galgberget samt nära till flygstadens stora handelsutbud. Föreningen är välskött och den låga avgiften om endast 2 650 kr/mån gör att boendet blir än mer attraktivt. Innergården rymmer parkeringsplatser och viss trädgårdsyta som kan nyttjas sommartid för grillning mm.

Varmt välkomna att titta närmare på Broddesonsgatan 63C!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.