Burmeistersvägen 4

Burmeistersvägen 4

Slutpris

3 850 000 kr


Norra Utmarken— Halmstad

Burmeistersvägen 4


Slutpris
3 850 000 kr

Norra Utmarken— Halmstad

CHARMIG 20-TALARE PÅ NORRA UTMARKEN

På Burmeistersvägen 4 finner vi en oerhört hemtrevlig villa från 1929 med ett högt läge och magisk utsikt över ett böljande landskap! Huset imponerar med sin härliga charm och överraskar med dess 115 välplanerade kvadratmetrar. På entréplan finns bra sociala ytor med vardagsrum, allrum och kök tillsammans med 2 fräscha badrum och groventré/tvättstuga. Här finns även en braskamin centralt placerad vilket höjer både mysfaktorn och värmen :)

Övre plan har tre sovrum samt en möblerbar hall med plats för kontor/spelrum. Hela villan är i bra skick och besiktningsprotokollet visar detsamma, här är det bara att flytta rakt in! Tomten om ca 1 000 kvm har en stor grusad uppfart, altandäck i bra solläge, lättskött trädgård och ett förråd om ca 40 kvm. Norra Utmarken är ett mycket trivsamt villaområde med blandad bebyggelse och barnvänliga omgivningar.

Detta är ett boende vi verkligen gillar med dess charm och fina skick. Varmt välkommen på visning! Med vänlig hälsning, Emil Mäklarhuset - 0703 57 19 24


Boarea/biarea
115/40 kvm
Driftkostnad
33 220 kr/år
Tomtarea
997 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-22

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Burmeistersvägen såldes av oss 2024-04-22. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Burmeistersvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.