Egon Östlunds Gata 12

Egon Östlunds Gata 12

Slutpris

2 985 000 kr


Nissastrand— Halmstad

Egon Östlunds Gata 12


Slutpris
2 985 000 kr

Nissastrand— Halmstad

Magnifik lägenhet högst upp på sjätte våning!

Med föreningens bästa läge högst upp på sjätte våning kan vi nu erbjuda denna ljusa och rymliga tvårummare med en stor lyxig balkong om hela 18 kvm varav 12 kvm är inglasad. Balkongen vetter i rakt söderläge vilket är en dröm för alla som älskar sol. Läget högst upp i huset erbjuder en fantastisk vy och en ljuvlig kontakt med himlen.

Lägenheten stod klar 2020 och bjuder på en boendemiljö i absolut nyskick. Boytan om 64,5 rymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning med väl tilltagen yta där det går att dela av ett andra sovrum om så önskas (på pappret är detta en liten 3:a). Vi älskar det stora skjutbara fönsterpartiet som leder ut till den inglasade balkongen och således suddar ut gränsen mellan inne och ute. Då läget är helt privat högst upp på sjätte våning så är känslan smått magisk!

I alla rum har man valt ett vitpigmenterat parkettgolv vilket ger lägenheten en ljus och modern känsla. Köket kommer ifrån Marbodal med kapitalvaror från Siemens och Bosch, kvalitet rakt igenom. Ett stort plus är att man har kyl och frys i "fullhöjd".

Föreningen tillhandahåller festlokal med pentry, övernattningslägenhet samt garageplatser i källarplan. Till lägenheten hör ett förråd i källarplan.

Helt enkelt en magnifik lägenhet för er som söker det bästa läget!


Boarea
64.5 kvm
Avgift
3 832 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-11-11

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Egon Östlunds Gata såldes av oss 2021-11-11. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Egon Östlunds Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.