Ekvägen 7

Ekvägen 7

Slutpris

6 300 000 kr


Söndrum— Halmstad

Ekvägen 7


Slutpris
6 300 000 kr

Söndrum— Halmstad

Påkostad villa högt belägen i attraktiva Söndrum!

På Ekvägen 7 väntar en gedigen och spännande villa om ca 225 kvm fördelat på 1,5-plan samt ett stort dubbelgarage och förråd i sutterängplan under huset. Maffigt intryck!

Villan är byggd 2003 med bland annat: murad stomme i lättklinkerblock (35 cm Ergoterm i ytterväggar), gjutet betongbjälklag, KNX-elsystem och bergvärme via vattenburet golvvärmesystem (villa, uterum, garage och förråd). Påkostade materialval invändigt i form av stavparkettgolv, braskamin, kök med massiva luckor och bänkskiva i granit, samt hela tre kaklade badrum! Villan är högt belägen och har en vacker trädgård med stensatt uteplats samt en vidsträckt utsikt från övre plan. Uteplats och trädgård ligger i ett soligt söderläge med sol från morgon till kväll. Ett extra plus är det stora inglasade uterummet som förlänger säsongerna och bjuder på ljusterapi.

Invändigt väntar en rymlig boendemiljö med bland annat öppen planlösning och idag tre sovrum som går att dela av till fyra. Flera stora fönster erbjuder rikligt med ljusinsläpp.

Villorna runt Ekvägen har ett riktigt bra läge, faktiskt i vår mening ett av de bästa i denna del av Söndrum. Vägen fram till huset är belägen på en återvändsgata med ett lugnt och avkopplande läge med lummiga omgivningar. Ytterligare plus är närhet till hav & strand, skola och Söndrums centrum. Ca 7 minuters gångavstånd till sandstrand Örnäsviken och simstadion!

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
ca 127/102 kvm
Driftkostnad
28 355 kr/år
Tomtarea
798 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-03-09

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Ekvägen såldes av oss 2018-03-09. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Ekvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.