Ekvägen 7 / Söndrum / Halmstad

Påkostad villa högt belägen i attraktiva Söndrum!

Slutpris
6 300 000 kr
Boarea/biarea
ca 127/102 kvm
Driftkostnad
28 355 kr/år
Tomtarea
798 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-03-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Ekvägen såldes av oss 2018-03-09. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Ekvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söndrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Ekvägen 7 väntar en gedigen och spännande villa om ca 225 kvm fördelat på 1,5-plan samt ett stort dubbelgarage och förråd i sutterängplan under huset. Maffigt intryck!

Villan är byggd 2003 med bland annat: murad stomme i lättklinkerblock (35 cm Ergoterm i ytterväggar), gjutet betongbjälklag, KNX-elsystem och bergvärme via vattenburet golvvärmesystem (villa, uterum, garage och förråd). Påkostade materialval invändigt i form av stavparkettgolv, braskamin, kök med massiva luckor och bänkskiva i granit, samt hela tre kaklade badrum! Villan är högt belägen och har en vacker trädgård med stensatt uteplats samt en vidsträckt utsikt från övre plan. Uteplats och trädgård ligger i ett soligt söderläge med sol från morgon till kväll. Ett extra plus är det stora inglasade uterummet som förlänger säsongerna och bjuder på ljusterapi.

Invändigt väntar en rymlig boendemiljö med bland annat öppen planlösning och idag tre sovrum som går att dela av till fyra. Flera stora fönster erbjuder rikligt med ljusinsläpp.

Villorna runt Ekvägen har ett riktigt bra läge, faktiskt i vår mening ett av de bästa i denna del av Söndrum. Vägen fram till huset är belägen på en återvändsgata med ett lugnt och avkopplande läge med lummiga omgivningar. Ytterligare plus är närhet till hav & strand, skola och Söndrums centrum. Ca 7 minuters gångavstånd till sandstrand Örnäsviken och simstadion!

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.