Entrévägen 15 / Söndrum/Jutarum / Halmstad

LITEN ATTRAKTIV PÄRLA I VÄLVÅRDAT SKICK!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
52,5 kvm
Avgift
3 478 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2016-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Entrévägen såldes av oss 2016-10-21. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Entrévägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söndrum/Jutarum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vad är egentligen livskvalité? Vi tror det kan vara både stort och smått men en viktig bidragande faktor är hur man bor.

I HSB Jutarum och på Entrévägen 15 finns nu en fräsch och välskött tvåa med rymlig balkong i lummigt läge och grönskan nära inpå knuten. Med ett mindre och lättskött boende får man tid över till annat och det idylliska läge som Jutarum kan erbjuda med endast en kort promenad till hav & strand, natur och Prins Bertils stig, gör det inte svårt att fylla den tiden. Söndrums centrum med ICA, bibliotek mm finns på promenadavstånd och bussen in till centrala Halmstad stannar endast ett stenkast bort.

HSB Jutarum är även en mycket trivsam och välvårdad förening som värnar om de boendes trevnad. Här finns sopstation, cykelrum, tryckluftsskåp, grovtvättstuga, lediga p-platser, boulebana mm.

Detta kallar vi på Mäklarhuset livskvalité!

/Henrik & Tommy

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration