Fammarps gränd 33 / Frösakull / Halmstad

LÄTTSKÖTT BOENDE MED MÅNGA FÖRDELAR

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea
69 kvm
Driftkostnad
24 086 kr/år
Tomtarea
401 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-10-09
Bostaden är såld!

Denna radhus på Fammarps Gränd såldes av oss 2020-10-09. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Fammarps Gränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frösakull är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett fantastiskt läge i havsnära Frösakull förmedlar vi nu ett trivsamt parhus på hörnläge om 69 kvm i ett plan med en intilliggande garagebyggnad som rymmer både garage och isolerat gästrum/förråd. Garagebyggnaden ramar in baksidan vilken även har ett härligt inglasat uterum. Huset är byggt 1988 och invändigt väntar en trivsam boendemiljö med fräscht kök, stort badrum med tvättstuga, klädkammare, sovrum och vardagsrum.

Frösakull ligger vackert inbäddat i strandskogen med närhet till fina strövområden, salta bad och golfbanor. Service finns nära tillhands via Tylöcenter med bland annat Ica Nära, Amadeuskliniken, Gillbergs krog mm. vilket gör livet lite extra bekvämt. Det är även enkelt att ta sig in till city via lokalbussarna. Ett perfekt boende för den mindre familjen som önskar något lättskött och smidigt eller som fritidsboende!

Varmt välkomna att boka er visningstid :)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.