Fartygsvägen 33 / Trottaberg / Halmstad

Renoverat gavelradhus med områdets bästa tomt!

Slutpris
3 626 000 kr
Boarea/biarea
126/25 kvm
Driftkostnad
39 262 kr/år
Tomtarea
558 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-10-29
Bostaden är såld!

Denna radhus på Fartygsvägen såldes av oss 2017-10-29. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Fartygsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trottaberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I familjevänliga Trottaberg kan vi nu erbjuda ett inflyttningsklart och renoverat gavelradhus där intrycken präglas av en ljus och modern interiör med en helt fantastisk tomt/trädgård. Vi tycker att tomten är områdets bästa med tanke på att det är en extra stor hörntomt som ger känslan av en friliggande villa då man kan gå runt huset. Dessutom en fin uppvuxen trädgård som bjuder på en insynsskyddad atmosfär med gott om plats för lek & spring eller avkoppling, här finns nämligen en stor härlig altan. På altanen har man låtit bygga upp en mindre pool inkl. uppvärmning och reningsverk, idag står det dock en studsmatta i poolen vilket också är ett utmärkt alternativ. Glömde vi nämna att det är rakt västerläge med eftermiddags- och kvällssol!?

Invändigt väntar ett snyggt renoverat badrum från 2015 med bland annat en jacuzzi, ljust fräscht kök från 2006 samt en härlig braskamin i vardagsrummet. Bra förvaringsytor i form av skjutdörrsgarderob, klädkammare, vind samt ett vidbyggt förråd om ca 8 kvm. I en gemensam länga finns även ett tillhörande garage samt en hel del fria parkeringsplatser i övrigt.

Med närhet till Tylösands vidsträckta sandstränder, golfbana, Flygstadens köpcentrum och inte minst World of Riccardo, så bor man högst förnämligt i detta lugna barnvänliga bostadsområde.

Upplev känslan på visningarna 18 och 21 oktober. Välkomna!

/Tommy & Henrik

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration