Felix Körlings gata 6 / Rotorp / Halmstad

Arkitektritad 60-talare på Rotorp!

Slutpris
4 850 000 kr
Boarea/biarea
104/100 kvm
Driftkostnad
40 491 kr/år
Tomtarea
1 094 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Felix Körlings Gata såldes av oss 2019-10-01. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Felix Körlings Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rotorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett lugnt, lummigt och inte minst attraktivt läge presenterar vi här en arkitektritad 1-plansvilla med källare byggd 1961. Belägen uppe på Rotorp med en stor grönskande tomt som förutom växtligheten bjuder på härliga umgängesytor i form av lusthus/orangeri och två uteplatser. Villan om 104 + 100 kvm erbjuder bland annat kök och vardagsrum i öppen planlösning och braskamin, två sovrum och ett snyggt helkaklat badrum. I källarplan finns superbra biytor med förrådsutrymme, WC, lekrum/sovrum/allrum, och tvättstuga.

Felix Körlings gata 6 bjuder på ett lummigt lugn trots närheten till staden. På sommaren är det härligt att stå vid grillen medan det pågår en fotbollsmatch i trädgården. Under vinterkvällarna kopplar man av med en bra bok vid den knäppande brasan.

Välkomna :)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.