Frökentorpsvägen 41 / Sofieberg / Halmstad

MARKPLAN & VÄSTERLÄGE

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
4 263 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2016-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Frökentorpsvägen såldes av oss 2016-10-21. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Frökentorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sofieberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi har nu nöjet att bjuda in er till ett av BoKloks bästa lägen! På ostört läge mot väster och grönområde finns här en trerummare i markplan. En fräsch och fin interiör vilken bjuder på en nykänsla då lägenheterna stod klara så sent som 2012. En öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum, två rymliga sovrum och praktisk klädkammare i anslutning till entrén. Med egen ingång i markplan blir känslan mer av hus än lägenhet. Trivselfaktorn är hög och området ger en idyllisk känsla.

I hyran om 4 263 kr ingår förutom värme, vatten och renhållning även Internet (fiber 100/100 Mbit) och TV samt 1 st parkeringsplats.

Välkommen på visning!

/Henrik & Tommy

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration