Ginstvägen 3

Ginstvägen 3

Slutpris

3 650 000 kr


Furet— Halmstad

Ginstvägen 3


Slutpris
3 650 000 kr

Furet— Halmstad

Charmigt hus med ett lugnt och naturnära läge

Villa om 115 kvadratmeter belägen på Ginstvägen 3 i populära Furet. Villan är urpsrungligen byggd på 40-talet men år 2000 byggdes hela villan om och en extra våning byggdes till. Således är fasad, fönster, tak, samt majoriteten av el och stammar nytt från 2000. Lägg därtill ett vattenburet uppvärmningssystem kopplat till en luft/vattenvärmepump. Invändigt behövs en renovering av källarplanet medan entréplan och övre plan kan komma undan med enklare uppfräschningar. Bostaden har mycket karaktär i form av stavparkettgolv i fiskbensmönster, öppen spis med insatskamin och en karaktäristisk synlig murstock mellan hall och kök. Huset inleds med en liten men funktionell hall med bra avhängningsmöjligheter. Köket är lite äldre och erbjuder gott om förvaring samt fönster mot trädgården samt utgång till uteplats. Utöver det finns fyra sovrum, tre toaletter och ett lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbel.

Till bostaden hör en 671 kvadratmeter stor trädgårdstomt som uppskattas av såväl barn som vuxna. Tomten har en lättskött gräsmatta, träd och buskar. Vid ingången till huset finns också ett litet altandäck i söderläge med sol hela dagen. Med utgång från köket har man förberett för byggnation av ett uterum genom att gjuta en betongplatta om ca 25 kvm.

Här i Furet bor du familjevänligt med bland annat förskola, skola och matbutik i närområdet. Folkparken ligger inom gångavstånd och Halmstad centrum cirka tio minuter bort med bil.


Boarea/biarea
115/67 kvm
Driftkostnad
25 720 kr/år
Tomtarea
671 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-03-18

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Ginstvägen såldes av oss 2020-03-18. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Ginstvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.