Hambovägen 28

Hambovägen 28


Söndrum / Kyrkbyn— Halmstad

Hambovägen 28



Söndrum / Kyrkbyn— Halmstad

Ljust och fräscht radhus angränsande mot grönyta!

Brf Söndrums kyrkby har förutom sina kvadratsmarta bostadsrätter även ett mycket attraktivt läge. Här bor man nära naturreservat för natursköna promenader, hav och stränder för salta bad samt Flygstadens stora affärsområde med det mesta i utbud som man kan önska handla. Endast 150 m bort finns en kommunal förskola och flertalet grundskolor ligger inom cykelavstånd. Områdets utformning där huskropparna bildar en egen innergård ger en idyllisk känsla och här råder hög trivselfaktor!

Hambovägen 28 har en ljus och fräsch boendemiljö rakt igenom fördelad på två plan om 104 kvm. Modernt och ljust vilket ger ett härligt intryck så fort man stiger innanför dörren! Entréplan har en öppen planlösning med kök, vardagsrum och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Köket som är från Marbodal är modernt med rostfria vitvaror och bänkskivan pryds av en stenskiva, likaså fönsterbrädan - snyggt! Entréplan imponerar med det fantastiska uterummet som skapar extra umgängesyta under från tidig vår till sen höst. Ovanvåningen består av tre sovrum, klädkammare och helkaklat badrum med badkar.

Missa inte denna pärla i alltid populära Söndrums Kyrkby så varmt välkommen att boka din visning!


Boarea
104 kvm
Avgift
4 650 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-08-29

Mäklarhuset Halmstad

Denna radhus på Hambovägen såldes av oss 2022-08-29. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Hambovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.